Kā un kur ar seksu nodarbojas bezpajumtnieki? Patiesību atklāj Stokholmas bezpajumtnieks

Kristers it nemaz nekautrējas runāt par savu seksuālo dzīvi, koncentrējoties uz šo laiku, kamēr viņš ir bezpajumtnieks. Viņš sākumā atklāj tādus acīmredzamus aspektus par bezpajumtniekiem – ka viņi dzīvo visu cilvēku acu priekšā, ka jebkurš viņu solis ir publisks, attiecīgi viņus var aizturēt policija, utt., jo patversmē ar seksu nodarboties nevar.

Pastāsti lūdzu par savu labākā seksa pieredzi!

Kristers: Tas bija pāris gadus atpakaļ. Es mēdzu ik pa laikam lietot metamfetamīnu un tā bija viena no tām reizēm – šīs vielas iespaidā es kļūstu par maigu, mierīgu un nogribējušos čali. Mēs ar seksu šīs narkotikas iespaidā nodevāmies visu nedēļas nogali – ja tu kādreiz esi nodarbojies ar seksu metamfetamīna iespaidā, tad tu saproti par ko es runāju.

Tu ar seksu nodarbojies, kad esi salietojies vai arī tad, kad esi skaidrā? Un vai esi aizdomājies par attiecībām?

Kristers: Kā kuru reizi. Man patīk sekss, kad esmu alkohola vai narkotiku reibumā, tad es varu nekur nesteigties – es esmu džentlmenis un es rūpējos par to, lai sieviete beigtu pirmā.

Es attiecības nevēlos – es esmu jau diezgan vecs un attiecīgi nevēlos saistības.

Vai ir viegli tavā situācijā atrast sievieti?

Kristers: Kādreiz bija. Tagad esmu kļuvis vecāks un zaudējis pāris zobus un attiecīgi ir grūtāk piesaistīt sieviešu uzmanību, lai gan man vēl joprojām patīk flirtēt. Būtu jauki, ja Zviedrijā būtu kāda vieta, kur sapulcējas cilvēki, kas vienkārši meklē seksu un neko vairāk, bet pie mums tas ir tabu. Varbūt citās valstīs ir savādāk, bet es nespēju atcrēties, jo nekad neesmu bijis skaidrā, kad nodarbojos ar seksu ārzemēs.

Ko tu dari, kad vēlies masturbēt?

Kristers: Ja ir tāda iespēja, tad pieveru durvis, kad es esmu patversmē, bet, ja esmu ārā, tad es ielienu krūmos vai kādā klusā alejā.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: vice.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment