Kādēļ heteroseksuālam vīrietim ir sekss ar heteroseksuālu vīrieti?

Grāmatas, “No Gay: Sex Between Straight White Man”, autore un ārste, Džeina Varda, stāsta par sabiedrības dubultajiem standartiem. Kad divas sievietes skūpstās, tad sabiedrība (ar nepatiku) sauc tos par centieniem gūt uzmanību, vai (mazliet laipnāk) par eksperimentēšanu un savas seksualitātes iepazīšanu.

Kad runa ir par heteroseksuāliem vīriešiem tādā pašā situācijā, tad sabiedrība ir ļoti noraidoša. Tiek teikts, ka vīrieši ir izmisuši, ieslodzījumā, jūrnieks uz kuģa vai gejs, kurš izliekas, ka nav gejs.

not gay

Varda uzsver, ka homoseksuāla pieredze vienmēr ir bijusi dabiskā dzīves sastāvdaļa abiem dzimumiem, bet sabiedrībai ir radies iespaids, ka tas ir jāizskaidro kaut kā citādāk. Ir pieņemts, ka vīriešiem tas ir pretdabiski, jo prātā taču ir jābūt tikai vienai domai, kas ir pēc iespējas vairāku pēcnācēju radīšana.

Ne velti grāmatas nosaukumā ir iekļauta rase- baltie vīrieši. Tas ir, tāpēc ka baltās rases vīrieši vienmēr ir padarīti kā piemērs, kā “labais”, “perfektais” tēls, kurš nedrīkst tikt sabojāts ar tādām lietām kā homoseksuāliem eksperimentiem.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment