Kādēļ Tev ir tik grūti atturēties no sava “draudziņa apčamdīšanas”?

Tas vienkārši ir tas, ko vīrieši dara. “Mantības sakārtošana” var notikt gan mājās, gan publiskās vietās, kur pat acs netiks pamirkšķināta. Te būs 3 iemesli, kādēļ tas notiek:

  1. Tu sargā savu mantību

Tas ir dabisks instinkts, kad roka noslīd līdz savai kājstarpei. Vīrietis tādā veidā cenšas it kā izsargāt savu “dārgumu” no iespējamajiem draudiem. Tas liek justies ērti un droši, nozīmējot, ka vīrietis kļūs daudz mierīgāks un viņam būs vieglāk atslābināties.

  1. Tas Tevi vienkārši nomierina

Berzējot vai glāstot savu vēderu vai citas ķermeņa daļas neerotiskā veidā, sūta organismam signālu izdalīt vielu- oksitocīnu, kas ir nomierinošais hormons. Tas varētu būt skaidrojums, kāpēc sava draudziņa apčamdīšana var būt mierinoša. Tomēr, tā pat ar to nevajadzētu aizrauties publiskās vietās. Atstāj to brīžiem, kad esi viens.

  1. Tas palīdz Tev apzināties savu vīrišķību

Ja tu dodies uz biznesa tikšanos ar rokām kabatās un staltu stāju, tas nozīmē, ka tu vēlies parādīt, kurš “te ir boss”. Teorētiski runājot, dabā vienmēr uzvarētu tēviņš, kurš norādītu uz savu vareno mantību, kas palīdz viņam iezīmēt teritoriju un pāroties ar vairākām mātītēm. Mūsdienās to var sasaistīt ar vairāku klientu iegūšanu, nekā daudzu bērnu radīšanu.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment