Kāpēc mēs jūs ienīstam: ISIS teroristi savā žurnālā atklāj 6 iemeslus, kāpēc neieredz rietumniekus

1.Jo jūsu ticība ir nepareiza.

Mēs jūs ienīstam, pirmkārt un visvairāk, tādēļ, ka jūsu ticība ir nepareiza. Jūs noraidāt vienu Allāhu. Izdomājot Viņam partnerus savās lūgšanās jūs Viņu zaimojat, apgalvojot, ka viņam ir dēls. Jūs apmelojat Viņu un iesaistāties sātaniskās darbībās.

2. Jo jūs esat liberāli.

Mēs jūs ienīstam, jo jūsu laicīgā, liberālā sabiedrība atļauj lietas, ko Allāhs ir aizliedzis, bet aizliedz daudzas lietas, ko Allāhs atļauj.

3. Jo daļa no jums ir ateisti.

Gadījumā, ja esat ateisti, mēs jūs ienīstam un pasludinām pret jums karu, jo jūs neticat sava Kunga un Radītāja eksistencei.

4. Jo jūs izdarāt noziegumus pret islāmu.

Mēs jūs ienīstam par noziegumiem un pārkāpumiem, ko esat veikuši pret mūsu reliģiju un karojam pret jums, lai jūs par tiem sodītu.

5. Jo jūs izdarāt noziegumus pret musulmaņiem.

Mēs jūs ienīstam par jūsu noziegumiem pret musulmaņiem; jūsu droni un kara lidmašīnas spridzina, nogalina un sakropļo mūsu ļaudis visapkārt pasaulei, un jūsu marionetes sagrābtajās musulmaņu zemēs apspiež, spīdzina un cīnās pret jebkuru, kurš aicina uz patiesību.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    kursh veel iebildiis ka religija ir lielaakais cilveeces launums? jaapadomaa varbuut dereetu sakt ar Latviju kaa pirmo valsti, kur religijas sludinaashana buutu aizliegts pasaakums, ja cilveks kkam tic lai tic bet visa veida sludinashanu pielidzinaat kriminaalnoziegumam par ko jaasanem vismaz 20 gadi cietumaa!
    jacep augshaa petiicija ko? 🙂

Leave a Comment