Kāzu salona īpašnieka meita nomira savā kāzu dienā. Pēc 9 dienām veikala vitrīnā parādījās jauns manekens

Jau kopš pirmās dienas, kad šis manekens parādījās veikala skatlogā, cilvēkus nelika mierā manekena ārkārtīgi lielā līdzība cilvēkam (jo īpaši veikala saimnieka meitai): pārāk bālā āda, dabīgie mati un sirdi plosošs mirušais skatiens. Tā jau nekāda vaina šim manekenam nebija, ja vien neskaita šo vienu nelielo detaļu.

Pirmo veikala īpašnieku sauca Paskuals Esparcs. Viņa meitu kāzu dienā sakoda indīgs zirneklis, un viņa nomira neilgi pirms savām kāzām. Tiek runāts, ka viņas tēvs esot bijis tik ļoti satriekts par meitas nāvi, ka viņš nolēmis savas meitas “dzīvi” nedaudz pagarināt, ieliekot viņu sava veikala skatlogā, protams, iebalzamētā veidā.

Neizklausās, ka šis stāsts varētu būt patiess. Arī mēs negribējām ticēt tam visam, bet manekena un vīrieša meitas līdzība ir ārkārtīgi liela.

Neviens tā arī neatceras meitenes īsto vārdu, viņu mēdza dēvēt tēva vārdā par Paskualitu, taču šo leģendu zina visi. Šis stāsts ir kļuvis tik populārs, ka tagad tūristi no visām pasaules valstīm speciāli brauc uz šo veikalu, lai apskatītu leģendām apvīto manekenu.

Zinātnieki gan izslēdz iespējamību, ka tā tiešām esot Paskualita, jo veikalā nav piemēroti apstākļi, kas spētu iebalzamētu ķermeni saglabāt tik labā stāvoklī. Taču kaut kas šajā manekenā ievieš bailes. Paskatieties uz tām rokām vien!

Lasi vēl: Ārsti teica, ka miniatūrā mazulīte nomirs kuru katru brīdi. Tev jāredz viņu pēc 12 gadiem!

Pašreizējie salona īpašnieki ir priecīgi par šādu leģendu, jo tā kalpo kā lieliska reklāma.

Veikala īpašniekiem gan esot ļoti neomulīgi katru reizi, kad nākas mainīt manekenam drēbes. Tie, kas redzējuši šo manekenu bez drēbēm, apgalvo, ka pat uz viņas kājām esot redzamas varikozas vēnas.

Un jūs ticat šim stāstam? Lai arī kāda nebūtu patiesība, šajā stāstā ir kaut kas ļoti biedējošs un noslēpumains.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment