Kad 52 gadus vecā Linda apprecējās ar 17 gadīgu puisi, neviens neticēja, ka viņu ģimene būs stipra

Džeja vecāki sākotnēji bija pret viņa jauno aizraušanos. Bez jokiem, Linda bija dažus gadus vecāka par viņiem! Viņi cerēja, ka dēls nāks pie prāta un drīz pārtrauks attiecības ar savu braukšanas instruktoru. Tomēr drīz vecāki samierinājās ar Džeja izvēli un svētīja viņu laulību.

8 mēnešus pēc iepazīšanās Džejs un Linda apprecējās. Ceremonija notika piektdienā, trīspadsmitajā datumā. Daudzi apkārtējie uzskatīja, ka laulības ir nolādētas un jaunlaulātie drīz izšķirsies. Bet visu skeptiķu prognozes nepiepildījās.

Kā saglabāt laulību

Laulāto dzīve nebija kaisīta ar rožu ziedlapiņām. Viņiem pastāvīgi nācās paciest izsmieklu no citiem cilvēkiem. Pāris samierinājās ar baumām un tenkām, kas regulāri par viņiem tika izdomātas. Bet, neskatoties uz visām baumām, Džejs un Linda palika uzticīgi viens otram.

Ģimenes saglabāšanā lielu lomu spēlēja sievietes pieredze. Linda zināja, kad un kā atbalstīt savu vīru. Ģimenē strīdu praktiski nebija. Linda prot nogludināt konfliktus un piekāpties. Pirms tikšanās ar savu nākamo sievu Džejs satikās ar trim meitenēm. Bet viņu attiecības nebija ilgas. Tikai Lindai izdevās iekarot jauno vīrieti.

Lasi arī: Aplēju orhidejas ar citronūdeni un pretī saņēmu spēcīgu ziedēšanu

Lasi arī: Griežot papriku, neizmet sēklas. Tu vari viegli izaudzēt veselu papriku plantāciju

Pārim nav kopīgu bērnu. Un Džejs arī nevēlas, lai viņam būtu pēcnācēju. Viņam pietiek ar to, ka viņš periodiski auklē Lindas septiņus mazbērnus. Pāris brīvo laiku pavada kopā. Abi laulātie vienbalsīgi apliecina, ka ir laimīgi un ar katru gadu viņu laulība kļūst stiprāka.

Kā saka, mīlestībai pakļaujas visi vecumi. Pat ja pāra vecuma atšķirība ir lielāka nekā Galkinam un Pugačovai.

Arī interesanti: Latviešu aktieris Lauris Dzelzītis dalās ar emocionālu ierakstu; komentāros cilvēki neslēpj asaras

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment