Štovētie kāposti ir ne tikai garšīgs ēdiens, bet arī veselīgs un sabalansēts, piepildot organismu ar labvēlīgām uzturvielām.
To daudzveidība ļauj to pielāgot atbilstoši personiskajām gaumēm un uztura paradumiem, padarot to par vienu no universālajiem un pieprasītākajiem dārzenīšiem virtuvēs visā pasaulē.
Agrāk es nespēju saprast, kāpēc manas vecmāmiņas štovētie kāposti izceļas ar tik lielisku garšu, bet tagad es atklāju, ka noslēpums slēpjas rīvmaizē!
Šādi gatavošanas veidu es tagad lietoju bieži. Tas patīk gan man pašai, gan maniem bērniem, un tas nenotiek bez gaļas.
Sastāvdaļas:
• Kāposti – 400-500 g
• Sīpols- 1 gab.
• Burkāns – 1 gab.
• Tomātu pasta – 1-2 ēd.k.
• Ūdens – 80-100 ml
• Rīvmaize – 3-4 ēd.k.
• Lauru lapa
• Malti melnie pipari
• Sāls
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Zemesvēži jeb racējcirceņi uz ilgu laiku pazudīs no jūsu dārza: dalos ar vienkāršu metodi
- Iekštelpu augs, kas plaukst pat tur, kur gaismas gandrīz nav
- Kāpēc mūs pievelk konkrēti cilvēki – galvenie iemesli un pievilkšanās veidi
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- Mana paziņa no Francijas, Cecīlija, bija nepatīkami sašutusi, kad uzzināja, ko latviešu sievietes atļaujas darīt savās mājās








