Štovētie kāposti ir ne tikai garšīgs ēdiens, bet arī veselīgs un sabalansēts, piepildot organismu ar labvēlīgām uzturvielām.
To daudzveidība ļauj to pielāgot atbilstoši personiskajām gaumēm un uztura paradumiem, padarot to par vienu no universālajiem un pieprasītākajiem dārzenīšiem virtuvēs visā pasaulē.
Agrāk es nespēju saprast, kāpēc manas vecmāmiņas štovētie kāposti izceļas ar tik lielisku garšu, bet tagad es atklāju, ka noslēpums slēpjas rīvmaizē!
Šādi gatavošanas veidu es tagad lietoju bieži. Tas patīk gan man pašai, gan maniem bērniem, un tas nenotiek bez gaļas.
Sastāvdaļas:
• Kāposti – 400-500 g
• Sīpols- 1 gab.
• Burkāns – 1 gab.
• Tomātu pasta – 1-2 ēd.k.
• Ūdens – 80-100 ml
• Rīvmaize – 3-4 ēd.k.
• Lauru lapa
• Malti melnie pipari
• Sāls
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kaķi aizsargā jūsu miegu: ko kaķi dara, kad jūs guļat (fakti, par kuriem jums uzmetīsies zosāda)
- 12 iemesli, kāpēc savā dārzā tev vajadzētu ielikt ziepju gabalu
- Ja jūsu dzimšanas datumā ir šie maģiskie skaitļi, jūs esat gluži kā sargeņģelis saviem tuvajiem
- Kad vīrs teica, ka grib aiziet, es viņam uzdevu tikai vienu jautājumu
- Kā pasargāt galvu no aukstuma un izskatīties skaisti: galvassegas izvēle sievietēm 50+
- Latviešu dziedniece aicina sekot 12 ticējumiem sēru laikā, kad viņsaulē aizgājis jums tuvs cilvēks