
Cepta vistas gaļa ir lielisks ēdiens gan svētkiem, gan darbadienām, lai vienkārši iepriecinātu savus tuviniekus ar sātīgu gardumu. Šāda gaļa lieliski sader ar jebkuru piedevu, bet šī recepte ir patiešām vienkārši izcila, lai neteiktu vairāk.
Sāksim ar to, ka vista gaļa ir ļoti iecienīts ēdiens daudzu iemeslu dēļ. Garša! Vistas gaļa ir pazīstamo ar savu maigo garšu, tā ir nedaudz “saldāka” un maigāka nekā citi gaļas ēdieni, tāpēc, visticamāk, tā ir populāra daudzās receptēs.
Otrkārt, vistas gaļa ir ļoti daudzpusīga un to var izmantot dažādos veidos, gatavojot ēdienu – to var cept, vārīt, grilēt vai sautēt. Un tā vienmēr būs brīnišķīga.

Bez tam, salīdzinot ar citiem gaļas veidiem, vistas gaļa bieži vien tiek uzskatīta par ļoti uzturvielām bagātīgu un ieteicamu. Tā satur daudz olbaltumvielu un dažādas uzturvielas, piemēram, dzelzi, kas ir ļoti būtiski organismam.
Izpildi testu!
Vistas gaļa arī ir plaši pieejama dažādās pasaules valstīs, tāpēc tā ir iecienīta, izmantojot to dažādu ēdienu gatavošanā.
Bet, lai pagatavotu šo ēdienu, jums būs sākumā jānopērk šādi produkti:
1 apelsīna sula (izspiesta) + dažas plānas apelsīna šķēlītes
1 ēdamkarote medus
1 tējkarote karija
Sāls pēc garšas
1/2 tējkarote malto sarkano piparu
2 ēdamkarote saulespuķu eļļas
700 g vistas fileja
Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:
Tevi noteikti interesēs
- Vīrs vienmēr prasa papildporciju – kad mājās ir kāposti un nedaudz maltās gaļas, uzreiz gatavoju šo gardumu
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- Pabalsti un pārrēķini 2026.gadā – tiek atgādinātas kādas būs izmaiņas sociālajā jomā
- Jau sākot ar 2026.gadu no šī Latvijas lielveikala sāks pazust konkrētie produkti: ”Šis gaidāms, gan Latvijā, gan Lietuvā”
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spaidīt: kas tas ir







