
Cepta vistas gaļa ir lielisks ēdiens gan svētkiem, gan darbadienām, lai vienkārši iepriecinātu savus tuviniekus ar sātīgu gardumu. Šāda gaļa lieliski sader ar jebkuru piedevu, bet šī recepte ir patiešām vienkārši izcila, lai neteiktu vairāk.
Sāksim ar to, ka vista gaļa ir ļoti iecienīts ēdiens daudzu iemeslu dēļ. Garša! Vistas gaļa ir pazīstamo ar savu maigo garšu, tā ir nedaudz “saldāka” un maigāka nekā citi gaļas ēdieni, tāpēc, visticamāk, tā ir populāra daudzās receptēs.
Otrkārt, vistas gaļa ir ļoti daudzpusīga un to var izmantot dažādos veidos, gatavojot ēdienu – to var cept, vārīt, grilēt vai sautēt. Un tā vienmēr būs brīnišķīga.

Bez tam, salīdzinot ar citiem gaļas veidiem, vistas gaļa bieži vien tiek uzskatīta par ļoti uzturvielām bagātīgu un ieteicamu. Tā satur daudz olbaltumvielu un dažādas uzturvielas, piemēram, dzelzi, kas ir ļoti būtiski organismam.
Izpildi testu!
Vistas gaļa arī ir plaši pieejama dažādās pasaules valstīs, tāpēc tā ir iecienīta, izmantojot to dažādu ēdienu gatavošanā.
Bet, lai pagatavotu šo ēdienu, jums būs sākumā jānopērk šādi produkti:
1 apelsīna sula (izspiesta) + dažas plānas apelsīna šķēlītes
1 ēdamkarote medus
1 tējkarote karija
Sāls pēc garšas
1/2 tējkarote malto sarkano piparu
2 ēdamkarote saulespuķu eļļas
700 g vistas fileja
Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:
Tevi noteikti interesēs
- No pelēm pat pēdas pazudīs: ģeniāls padoms, kas palīdz atbaidīt grauzējus uz ilgu laiku, nelietojot indi
- Es dzīvoju viena, bet pēdējās naktis, kad esmu jau iemigusi, kāds apguļas man blakus: drīz es sāku meklēt tam skaidrojumu
- 22. novembrī stājās spēkā grozījumi saistībā ar OCTA apdrošināšanu: ”Daudzus šoferīšus tas var ietekmēt”
- Ko uzvilkt, sagaidot Ugunīgo Zirgu, lai viss gads būtu “apzeltīts”: veiksmes krāsas saskaņā ar Zodiaka zīmi
- Gulēju viens savā Rīgas dzīvoklī, kad pēkšņi sajutu, ka kāds nolaiza manu roku — un tas nebija kaķis
- Sinoptiķi brīdina par bīstamiem laika apstākļiem sākot no 28. novembra: nosauc rajonus, kur jābūt visvairāk uzmanīgiem






