Pagatavošana:
1. Samaisiet visas marinādes sastāvdaļas dziļā traukā: apelsīnu sulu, apelsīna šķēlītes, medu, pieber kariju, sāli, sarkanos piparus, saulespuķu eļļu. Liek iekšā vistas fileju (var sagriezt nedaudz mazākos gabaliņos, tad marināde ātrāk iesūksies). Atstāj gaļu traukā vismaz uz 2 stundām.
Lasi vēl: Mamma man ieteica izmantot šo sastāvdaļu – tagad es zinu kā garšīgāk pagatavot vistas zupu…
2. Pēc tam uzsilda cepeškrāsni līdz 220 grādiem, ņem ārā vistas fileju, liek cepamtraukā un cep 30 līdz 40 minūtes, kamēr vistas gaļa ir gatava un iegūst viegli zeltainu garoziņu.
3. Pasniedzot var sagriezt apelsīna šķēlīti dekorējumam, pasniegt var gan ar rīsiem, gan cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem, gan zaļajiem salātiem. Šī vistas gaļa garšo tik lieliski, ka to var ēst arī vispār bez piedevām!
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kaimiņš Ēriks, kas strādā būvniecības nozarē, paskaidroja, kā vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvoties no kondensāta pagrabāby Rinalds Zembergs
- Atņem labo enerģiju, naudu un saticību ģimenē: kādas lietas nedrīkst turēt mājās uz palodzesby Laura Andersone
- Kāpēc padomju televizoru korpusi patiesībā tika izgatavoti no koka, nevis plastmasas: stāstu, ko uzzinājuby Rinalds Zembergs