Kad šis bērns piedzima, Māte ar grūtībām paņēma viņu rokās. Kā viņš izskatās pēc 30 gadiem?

 

Viņš iestādēs pavadīja aptuveni divarpus mēnešus, kas pētniekiem nebija viegls laiks. Speciālisti atklāja, ka Toma ķermenī ir pārāk daudz hia****ābes, kas ir līdzīgs šarpeja kucēnu līmenim.

Tomēr Tommam šīs vielas līmenis bija ievērojami augstāks nekā parasti. Interesanti, ka šarpejiem augot, šīs vielas līmenis samazinās un mainās to āda. Speciālisti uzskatīja, ka līdzīga lieta varētu notikt ar Tommu.

 

Endrjū Ramsdens, speciālists, ierosināja, ka Tomma stāvoklis varētu uzlaboties, viņam augot. Viņam izrādījās taisnība. Laika gaitā Toma stāvoklis patiešām uzlabojās, apstiprinot speciālista teikto.

Lai gan viņam joprojām bija nelielas fiziskās atšķirības, tās bija mazāk pamanāmas salīdzinājumā ar laiku, kad viņš piedzima.

Paskaties uz viņu šodien.

(attēls izdzēsts)

Lieliski izskatās.

(attēls izdzēsts)

Kopš Toma dzimšanas ir pagājuši trīsdesmit gadi, taču sociālajos medijos par viņu ir maz zināms, un viņa īstā dzīve joprojām ir noslēpums.

Lasi vēl: Zvaigznes uzgāzīs traki lielo banknošu lavīnu šīm 3 zīmēm no 10. janvāra!

Saskaņā ar viņa profilu Toms ir laimīgi precējies ar Hannu Frankstonā, Viktorijā, Austrālijā. “Dzīve ir vienkārša. Tu izdari izvēli un neatskaties atpakaļ,” savā profilā rakstīja Toms.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment