Kāda ģimene regulāri izgāza savus atkritumus neatļautā vietā… drīz viņi to nožēloja

Atkritumos viņi atrada akvāriju, bērnu sekmju izrakstus un citas lietas, ko citi cilvēki uzskatītu par svarīgām un mīļām. Pārlūkojot atkritumus, Tomlinsons ievēroja vienu un to pašu adresi uz vairākām lietām. Tieši tajā brīdī abi draugi pieņēma drosmīgu lēmumu: „Mēs pieņēmām, ka šīs lietas netīšām ir izkritušas no īpašnieka mašīnas, tādēļ nolēmām tās atgriezt likumīgajam īpašniekam.”

Kad viņi nonāca līdz īpašnieka mājai ar atkritumiem mašīnas piekabē, mājas īpašnieks tur neatradās. Arī tad, ja viņš būtu uz vietas, Tomlinsons nebūtu viņu brīdinājis par iespējamo sodu, ko viņš varētu saņemt, ņemot vērā, ka viņa adrese bija minēta uz daudziem atkritumiem.  Es tomēr grasījos teikt viņam: „Paklau, tevi sodīs par nelegālu atkritumu izmešanu, jo te ir ārkārtīgi daudz lietu, pēc kurām tevi varētu identificēt. Paņem atvestos atkritumus un aizved tos uz izgāztuvi.” Tomēr Tomlinsons kopā ar draugu nolēma atstāt vīrietim piederošās mantas viņa piemājas dārzā.

Šī nav pirmā reize, kad Tomlinsons ir iestājies par uzkopšanu aiz citiem cilvēkiem. Viņš ziņu dienestam pastāstīja, ka vēlas lai dabu un apkārt esošo mežu var izbaudīt vietējie iedzīvotāji, tādēļ viņš bieži savāc atkritumus, ja viņš tādus ierauga. „Laika gaitā mēs tikai ciešam no nesakoptības – arī valdība nevēlas rīkot ārpustelpu aktivitātes, jo ir pārāk grūti pēc tam sakopt apkārtējo vidi…”

Parasti Tomlinsons aizved savāktos atkritumus uz izgāztuvi, taču šoreiz viņš izvēlējās atgriezt izmestās lietas to īpašniekam. Nav zināms, vai Tomlinsons vēlāk ir ticies ar atkritumu izgāzēju.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment