Vienādi cipari uz pulksteņa – kāda ir pulksteņa laika 23:23 vai 11:11 īpašā nozīme?

1111

Vai kādreiz esi dzirdējis, ka kāds saka: “Ir 11:11 – ievēlies vēlēšanos!” Vai tam ir kāda nozīme un vai tas tiešām strādā? Un kāa ir nozīme citim pulksteņa laikiem ar vienādiem cipariem? 

Tu noteikti atceries šo teicienu un, iespējams, to arī izmanto. Kāpēc cilvēki šiem skaitļiem pievērš tik lielu uzmanību un vai tiem tiešām ir kāda nozīme? Vai vispār ir vērts kaut ko ievēlēties?

Pastāv daudzas atšķirīgas teorijas par to, ko nozīmē skaitļu 1111 ieraudzīšana. Vispopulārākā, protams, ir tā, ka tad jāievēlas vēlēšanās, kura agrāk vai vēlāk piepildīsies. Daži tic, ka šie skaitļi nozīmē to, ka tavā dzīvē atvēries jauns logs, tavā priekšā ir jauna iespēja un tev jāmēģina saprast, kāda tā ir. Cita teorija apgalvo, ka, ieraugot 11:11, tev vajadzētu vienkārši apstāties uz mirkli, paskatīties sev apkārt un padomāt par šī brīža nozīmību, jo, iespējams, tūlīt notiks kaut kas svarīgs.

Kad tu ieraugi 11:11, vienalga, vai tas būtu rokas pulkstenī, datorā vai veikala čekā, uztver to kā draudzīgu zīmi no sargājošā gara, Visuma, Dieva vai kā tev to labāk patīk saukt. Uztver to kā apliecinājumu tam, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek un ka tu atrodies tieši tur un tajā brīdī, kur tev jābūt.

Saskaņā ar numeroloģiju, skaitlim 11 piemīt tādas īpašības kā pacietība, godīgums, garīgums, jūtīgums, intuīcija. 11:11 ieraudzīšanu var uztvert arī kā kļūdu matriksā. Tas ir tiešākais veids, kā garu pasaule var ar mums komunicēt.

Lasi arī: 22:22 vai 13:13. Ko īsti nozīmē mistiskās vienādās stundas un minūtes uz pulksteņa

 

Jāņem vērā, ka katram 11:11 var nozīmēt kaut ko citu. Galvenais ir saprast, ka šim brīdim nenoliedzami ir īpaša nozīme un, ieraugot šos skaitļus, uz brīdi apstāties, padomāt, ieklausīties sevī un apkārtējā pasaulē. Un pasmaidīt.

Bet tagad uzskaitīsim pārējo vienādo pulksteņa ciparu nozīmi:

00:00

Šiem cipariem jāpievērš uzmanība tajā gadījumā, ja cilvēks vēlas sasniegt kādu mērķi. Šajā laikā ir jāievēlas vēlēšanās, kas noteikti piepildīsies.

Šķir otru lapu, lai lasīt tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment