Kādas ir tavas vispiemērotākās un labākās brokastis saskaņā ar zodiaka zīmi

Dažreiz brokastu izvēle var būt īsts izaicinājums. Ko labāk ēst brokastīs, lai justos labi visu dienu? Lai vismaz uz brīdi izvairītos no izvēles mokām, varat izvēlēties ēdienu atbilstoši savai zodiaka zīmei.

Zemāk atradīsiet sarakstu, kas visvairāk piemērots katrai zodiaka zīmei!

Auns

Sāksim ar klasiku. Auzu pārslas uz piena bāzes ir lielisks dienas sākums. Tas ir sātīgs ēdiens, pēc kura tavs organisms tev noteikti būs ļoti pateicīgs. Un, lai šo vienkāršo ēdienu nedaudz dažādotu, pievienojiet tam nedaudz stēvijas vai sava iecienītā ievārījuma.

Vērsis

Kāpēc gan nepagatavot kaut ko ne tikai garšīgu, bet arī skaistu? Kaut ko tādu, ko varēsi publicēt Instagram. Skaistākās brokastis ir kraukšķīgi grauzdiņi no pilngraudu maizes ar nedaudz sālītu avokado virsū. Ļoti garšīgi!

Dvīņi

Olu kultenīši ir ātri pagatavojami, un tos var arī biezi aromatizēt ar garšaugiem. Dažas maizītes ar cieto sieru virsū, un jūsu rīts būs labāks nekā jebkad agrāk.

Vēzis

Spēcīgas melnas kafijas tasi var papildināt ar maigu siera kūkas desertu. Rūgtā un saldā kombinācija palīdzēs Tev kļūt mundrākam un iegūt labu enerģijas devu turpmākajiem sasniegumiem.

Lauva

Kas saka, ka brokastis nevar būt pilnvērtīga maltīte? Īpaši tas attiecas uz smagi strādājošajiem Lauvām, kuri bieži vien aizmirst laicīgi paēst pusdienas. Tāpēc vislabāk brokastīs ir kaut kas diezgan sātīgs, piemēram, kārtīga mannas putraimu bļoda ar pienu un kanēli.

Jaunava

Jaunavām ir svarīgi, lai viņi spētu atpūsties. Tāpēc mūsu brokastu variants šai zīmei ir tieši piemērots, lai dienu sāktu jauki. Biezas pankūkas ar ķiršu ievārījumu un krējumu ļoti ātri nostādīs nemierīgās Jaunavas mierīgā gultnē.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment