Kādēļ ir vērts nesteigties ar seksuālām attiecībām?

Katram cilvēkam ir savi uzskati, visbiežāk aizgūti no medijiem un apkārtējās sabiedrības, kad jaunās attiecībās ir jānodarbojas ar seksu. Kādam tas ir pēc 3 randiņa, kādam pēc mēneša un vēl kādam, tikai pēc kāzām.

Pasaulē ir tieši tik daudz viedokļu par šo jautājumu, cik pasaulē ir vīriešu un katrs savu pārliecību cītīgi aizstāvēs. Vīrietis, kurš gaidījis līdz kāzām, apgalvos, ka nevar būt laimīgāks, par to, ka gaidīja, bet vīrietis, kurš nodarbojas ar seksu jau pirmajā randiņa, būs pilns pārliecības, ka tā ir dabiska, pieņemama rīcība bez negatīvām sekām.

Tomēr, skaidrs ir viens, ja tu vēlies ar konkrētu dāmu ilgtermiņa attiecības, kuras ir laimīgas un saticīgas, tad labāk ar seksu vajadzētu pagaidīt un nesteigties. Pētījumi ir atklājuši, ja pārī viens otram atzīstas mīlestība pirms seksa, tad akts tiek raksturots, kā ļoti pozitīvs notikums pāra attiecībās, paaugstinot uzticību, sapratni, drošības sajūtu un rūpes pāra starpā. Savukārt, kad mīlestības vārds izskan pēc seksuālo attiecību uzsākšanas, sekss tiek uzskatīts kā negatīvs pagrieziena punkts, kas rada šaubas, nemieru, diskomfortu un nožēlu attiecībās. Tas tika atklāts gan vīriešiem, gan sievietēm.

Ja cilvēkam ir vēlme iesaistīties ilgtermiņa attiecībās, tad ir jāsaprot un jāpieņem tas, ka otrs cilvēks ir jāiepazīst. Abiem partneriem ir jābūt ieinteresētiem vienam otra personībā un rakstura iezīmēs, tas rada lielāku uzticību un rīcības brīvību. Cilvēkiem reizēm sagādā problēmas, atbrīvošanās seksa laikā, tāpēc tādu ir vieglāk sasniegt, ja tu uzticies partnerim un esi pārliecināts par otra mīlestību pret tevi. Iepazīšanu, uzticēšanos un patiesas rūpes var sasniegt tikai ilgtermiņa attiecībās, kas iet roku rokā ar atbrīvotāku seksu, kurā var ļauties gan trakākajām fantāzijām, gan maigākajiem glāstiem.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Piekrītu jūsu rakstitajam,tā arī ir,un arī mēdz notikt attiecības,jo ar iepazītu partneri uzsākot,seksuālās attiecības,agri vai vēlu var novest pie smagas šķiršanās,un tad sievietei būs pretīgs,ik katrs vīrietis,kurš jau pirmajā reizē prasīs no viņas tikai sex,un izmantos,kā tādu rotaļlietu,ar ko būs apnicis rotaļāties! 🙂

Leave a Comment