Kādi briesmīgi Vangas un Nostradama pareģojumi attiecībā uz 2023. gadu biedē mūsdienu cilvēkus

Turklāt aklā gaišreģis runāja par gaidāmajām izmaiņām Zemes orbītā:

“Cilvēki novērsīs sekas tam, ko viņi paši ir sadarījuši, un pasauli pārņems vēl viena pandēmija, ko izraisīs no laboratorijas izbēgušais vīruss.”

Savās vīzijās Vanga paredzēja jaunu bioloģisko ieroču izstrādi, kas tiktu ievadīts testa subjektu asinīs, kas izraisītu plaša mēroga epidēmijas.

Ir zināms arī par vēl kādu bulgāru gaišreģes redzējumu. Tajā viņa esot redzējusi Zemes sadursmi ar debess ķermeni.

Šis notikums aizsāks klimata pārmaiņu ķēdi: paaugstināsies gaisa temperatūra uz mūsu planētas, kā arī ūdens līmenis okeānā, kas novedīs pie dažādām dabas katastrofām, tostarp plūdiem.

LASI VĒL: Šīs tiešām ir pašas briesmīgākās kāzu fotogrāfijas kādas ir redzētas

“Pasaule tiks attīrīta caur militāriem konfliktiem un kataklizmām” – Nostradams

Kāds cits populārs gaišreģis – Mišels Nostradams – arīdzan uzskatīja, ka dzīve 2023. gadā nebūs viegla. Pēc viņa teiktā militārie konflikti atraisīsies dažādās pasaules malās (īpaši lieli ir arābu un turku konflikta draudi).

Kopumā 2023. gads iezīmēs cilvēces attīrīšanos un garīgo atdzimšanu, un šī laika satricinājumi novedīs pie jaunas ēras sākšanās cilvēces dzīvē.

Nostradams uzskatīja, ka 2023. gadā meteorīts sadursies ar Zemi un iznīcinās veselas pilsētas, kā arī izraisīs satricinājumu okeānā, radot cunami un zemestrīces.

Tajā pašā laikā okeāna ūdeņi apklās vairākas teritorijas, bet visu pasauli pārklās dabas katastrofu vilnis. Kataklizmu un karu dēļ dzeramā ūdens daudzums uz Zemes kļūs kritiski ierobežots.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment