Kailas modeles paslēptas ēdienā! Vai Tu vari viņas saskatīt?

Mākslinieks, Filippo Ioco ir radījis jaunu projektu, kurā viņš apglezno kailu modeļu ķermeņus tā, lai tie varētu iekļauties kādā no ēdieniem.

Pirmajā acu uzmetienā ļoti iespējams, ka tu pat vari nepamanīt neko savādu šajās garšīgo ēdienu bildēs, bet, kad tu ieskaties vērīgāk, tad atklājas pavisam kaut kas cits. Ēdienā ir paslēpti cilvēku ķermeņi!

body art2

Sākot no cilvēkiem, kuri ir iejutušies saldējuma bumbiņas vietā, līdz vīrietim, kurš ir saplūdis ar burkānu saišķi. Šķiet, ka māksliniekam Filippo iztēlei nav robežu. Pats talantīgais mākslinieks ir no Sicīlijas un viņa projektu sauc The Fun Foods and Cockatail series jeb Jautrie ēdienu un kokteiļi.

body art3

Pašos pirmsākumos mākslinieks rada idejas konceptu, bet pēc tam sākas sarežģīts process ar piemērotākās modeles atrašanu, kas ideāli iederētos viņa ēdiena radītajā vidē.

body art4

Pats mākslinieks stāsta: “Es izbaudu strādāšanu ar cilvēku ķermeņiem un krāsām. Man ir liela interese un prieks vērot, kā paši modeļi izmaina savu skatījumu uz ķermeni, kad tas tiek noklāts ar krāsu. Viņi uz to paskatās pavisam citādāk. Lielākā daļa no modeļiem parasti dodas prom no fotosesijas ar lielāku pārliecību par savu ķermeni un gandarījumu.”

body art5

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment