Kaimiņš biologs man atklāja, kā tikt vaļā no skudrām. Tagad viņas baidās no mana dārza kā no uguns

Ja skudras parādījās pirms vairāk nekā 2 vai 3 gadiem, tās varētu būt izveidojušas stabilu kopienas pasauli pazemē, un no tām atbrīvoties varētu būt ļoti grūti.

Visi faktori ir jāņem vērā.

 

Skudras manā dārzā parādījās nesen un tikai nelielā skaitā.

 

Kaimiņiene dalījās ar aizraujošu veidu, kā atbrīvoties no tām.

Manai kaimiņienei ir 50 gadu, un viņa ir ļoti pieredzējusi dārzniece. Kad es viņai sūdzējos par skudrām, no kurām nevaru tikt vaļā, viņa man sniedza noderīgus padomus.

Lai pilnībā atbrīvotos no skudrām dārzā, nepieciešams neliels trauks. Tajā ielej apmēram ēdamkaroti cukura, taču tas vēl nav viss…

 

 

Pēc tam pievienojiet pusi ēdamkarotes borskābes (tās ir pieejams jebkurā aptiekā), sajauciet un ielejiet karstu ūdeni. Tad rūpīgi samaisiet, līdz saturs ir pilnībā izšķīdis.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Atļaujiet maisījumam atdzist un novietojiet trauku tieši blakus skudrām. Cukurs piesaistīs skudras, bet borskābe pabeigs darbu. Kad es novietoju šos konteinerus vietās, kur skudras pulcējas, es pamanīju, ka tās vienkārši pazuda, pilnīgi izzuda.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment