Sāksim gatavot:
1. Cepumus ar rokām sasmalcinu vidēji lielās drumstalās (gabalu izmērus pielāgoju pēc vēlēšanās).
2. Valriekstus smalki sagriežu un pievienoju cepumu drupačām. Visu kārtīgi samaisu.
3. Dziļā šķīvī lieku vārītu iebiezināto pienu, saldo krējumu un sviestu.
4. Rūpīgi sakuļ krēmu ar putojamo slotiņu līdz viendabīgai konsistencei. Tad cepumus ar riekstiem pārleju ar krējumu.
5. Ar lielu karoti kārtīgi samaisu krēmu ar cepumiem.
6. Kūku izklāju dziļā šķīvī, kas izklāta ar pārtikas plēvi. Lieku kūku ledusskapī uz brīdi sasūkties (pietiek ar 20 minūtēm, bet, ja laiks atļauj, kūku var noturēt ledusskapī 2-3 stundas).
7. Pēc tam, kad kūka ir pastāvējusi, es noņemu no tās pārtikas plēvi.
8. Lieku kūku uz servēšanas trauka. Izņemu no ledusskapja piena šokolādi un sarīvēju uz smalkās rīves.
9. Skudru pūzni no visām pusēm apkaisu ar rīvētu šokolādi. Ar salveti noslauku šķīvja malas un kūka gatava!
Labu apetīti, dārgie lasītāji! Šī ir ļoti garšīga kūka. Kā redzat, tā tiek pagatavots patiešām ļoti ātri un vienkārši. Pat ja jūs nekad neesat gatavojis kūkas, šī kūka izdosies pirmajā reizē! Novēlu veiksmi un gardas tējas ballītes!
Tevi noteikti interesēs
- Rīga kļūs vēl nedraudzīgāka mājdzīvniekiem: plānoti jauni likumi, kas ierobežos suņu atrašanos publiskās vietāsby Laura Blūma
- Jūras zvaigzne vai flamingo: ko gulēšanas poza nosaka par jūsu raksturuby Laura Blūma
- Viņa palika stāvoklī no 55 gadus veca itāļa. Viņi bija laimīgi, bet viss mainījās, kad to uzzināja viņa pārējie bērniby Sandra Ločmele