Sāksim gatavot:
1. Cepumus ar rokām sasmalcinu vidēji lielās drumstalās (gabalu izmērus pielāgoju pēc vēlēšanās).
2. Valriekstus smalki sagriežu un pievienoju cepumu drupačām. Visu kārtīgi samaisu.
3. Dziļā šķīvī lieku vārītu iebiezināto pienu, saldo krējumu un sviestu.
4. Rūpīgi sakuļ krēmu ar putojamo slotiņu līdz viendabīgai konsistencei. Tad cepumus ar riekstiem pārleju ar krējumu.
5. Ar lielu karoti kārtīgi samaisu krēmu ar cepumiem.
6. Kūku izklāju dziļā šķīvī, kas izklāta ar pārtikas plēvi. Lieku kūku ledusskapī uz brīdi sasūkties (pietiek ar 20 minūtēm, bet, ja laiks atļauj, kūku var noturēt ledusskapī 2-3 stundas).
7. Pēc tam, kad kūka ir pastāvējusi, es noņemu no tās pārtikas plēvi.
8. Lieku kūku uz servēšanas trauka. Izņemu no ledusskapja piena šokolādi un sarīvēju uz smalkās rīves.
9. Skudru pūzni no visām pusēm apkaisu ar rīvētu šokolādi. Ar salveti noslauku šķīvja malas un kūka gatava!
Labu apetīti, dārgie lasītāji! Šī ir ļoti garšīga kūka. Kā redzat, tā tiek pagatavots patiešām ļoti ātri un vienkārši. Pat ja jūs nekad neesat gatavojis kūkas, šī kūka izdosies pirmajā reizē! Novēlu veiksmi un gardas tējas ballītes!
Tevi noteikti interesēs
- Santa iestrēga deviņstāvu mājas liftā ar izskatīgu puisi; tajā dienā ilgi nēsātā maska nokrita un viņa atrada savu dvēseles radinieku
- Atdevu draudzenei Karīnai pusi no savām drēbēm; “paldies” vietā saņēmu vien pārmetumus
- Pirmo reizi 5gadu laikā es uzaicināju pie sevis vīrieti (53), bet pēc 40 minūtēm mūsu “romantiskais vakars” pārvērtās par ļoti dīvainu
- Saeima apstiprina pretrunīgi vērtētās Darba likuma izmaiņas: zināms, kas mainīsies darba devējiem un darbiniekiem – kuri “iegūs” vairāk
- Vakar 50 gadu vecumā aizsaulē devies izcils aktieris un mīlošs ģimenes cilvēks: ”Manam tēvam bija unikāla dvēsele”
- Dzīvojām laimīgi ar Pāvelu divistabu dzīvoklī viss mainījās, kad naktī pie durvīm piezvanīja un tur viņa māte ar koferiem

















