Laimīgākā diena katrai zvaigžņu zīmei maģiskajā 2023. gada decembrī

Priekšā ir maģisks mēnesis, kurā jums tiek dota otrā iespēja un iespēja labot kursu, lai jūs varētu pieņemt jums paredzēto dievišķo veiksmi. Nekad nav par vēlu mēģināt vēlreiz vai varbūt pat pirmo reizi, taču, sākoties 2023. gada pēdējam mēnesim, jums ir jātic sev un saviem sapņiem.

Merkurs sāk savu retrogrādo ceļojumu Mežāzī. Tas ir paredzēts, lai palīdzētu jums dziļāk pārdomāt savu pamatu mīlestībā, finansēs vai karjerā, lai jūs varētu veikt nepieciešamās korekcijas, sākot jauno gadu.

Decembra pilnvērtīga izmantošana kļūst vēl intensīvāka, kad Venera pāriet Skorpionā, tuvinot jūs jūsu kaislībai, kas vienmēr būs jūsu mērķis. Tā ir pārliecība, ka šoreiz jums ir viss, kas nepieciešams, lai darītu visu iespējamo un sasniegtu panākumus, ko vienmēr esat vēlējies. Veiksmes ideja būs jūsu prāta priekšplānā, Merkurs kopā ar Sauli pārceļas uz Mežāzi, norādot, vai esat sasniedzis to, ko gribējāt, un kā sākt šo ceļojumu. Vienkārši pārliecinieties, ka nenovērtējat par zemu to, ka vienmēr aizraujieties ar to, kas jums padodas, lai nodrošinātu, ka veicat pasākumus, kas apmierina jūsu dvēseli.

Lai gan ir iespējas maģiskiem un dzīvi mainošiem notikumiem, ir arī sajūta, ka jums ir jāsamazina temps un jāpārliecinās, ka veicat nepieciešamos pasākumus, lai radītu un piesaistītu sev vēlamo dzīvi, kad Merkurs sāk savu retrogrādo ceļojumu Mežāzī. Tas ir paredzēts, lai palīdzētu jums dziļāk pārdomāt pamatus, ko esat ielicis sev, neatkarīgi no tā, vai tas ir mīlestībā, finansēs vai karjerā, lai jūs varētu veikt nepieciešamās korekcijas, sākot jauno gadu.

Laimīgākā diena 2023. gada decembrī katrai zodiaka zīmei:

Auns
(21. marts–19. aprīlis)

Laimīgā diena: ceturtdiena, 21. decembris.

Vadošā enerģija: Mežāža sezona, jūsu karjeras sektora valdnieks.

Lūdzu, piesprādzējieties, rūpējieties par detaļām un plānojiet panākumus. Kad jūsu veiksmes un pārpilnības namā sākas Mežāža sezona, jūs tiekat vadīti, lai koncentrētos uz soļiem, kas ved uz panākumiem, kurus jūs alkstat.

Tā kā Merkura retrogrāda notiek šajā zemes zīmē, tā ir iespēja mainīt esošos plānus un pārdomāt jaunas zināšanas, kas palīdzēs norādīt ceļu uz priekšu. Vissvarīgākais ir neizlaist nevienu soli; Neatkarīgi no tā, cik ļoti vēlaties nespēlēt pēc noteikumiem, decembrī tas ir tieši tas, kas jums jādara.

Nav tā, ka tas viss ir darbs un nekāda spēle, bet, ja runa ir par labu iespēju piesaisti, ir jāstrādā, lai sagatavotos panākumiem. Koncentrējiet savu enerģiju uz jaunu darba piedāvājumu detaļām, jaunas profesionālās lomas sīkumiem vai jebkuru jaunu iespēju, kas jums rodas.

Iespējams, jums būs jāiet garāks ceļš uz panākumiem, jo ​​jūs tiekat mudināts koncentrēties uz soļiem, lai sasniegtu to, ko vēlaties. Ticiet, ka tas viss būs tā vērts un ka strādāšana tagad pavērs ceļu svētībām vēlāk.

Vērsis
(20. aprīlis–20. maijs)

Laimīgā diena: ceturtdiena, 21. decembris.

Vadošā enerģija: Mežāža sezona, jūsu veiksmes un pārpilnības sektora valdnieks.

Mežāža enerģija ir uzcītīga un strādīga, taču šajā dzīves posmā tas nozīmē, ka arī tev ir nopietni jādomā par to, ko vēlies. Nepārdodiet sevi šomēnes. Neatkarīgi no tā, vai sapņojat kļūt par uzņēmēju, digitālo nomadu vai vienkārši piepildīt savu ceļojumu sarakstu, koncentrējieties uz soļiem, kas jāveic, lai tur nokļūtu, nevis vienkārši jūtieties, ka tas ir kaut kas jums nepieejams. Jūs varat izveidot visu, ko vēlaties, taču jums arī nevajadzētu baidīties no izmaiņām, kas nepieciešamas, lai tas notiktu.

Kamēr notiek Mežāža sezona un Merkura retrogrāds, ir piemērots laiks, lai pārskatītu tās idejas, kuras esat atstājis malā. Tas, ka sapnis šķiet liels, nenozīmē, ka tas nevar notikt, ja jums ir apņemšanās un pūles, lai to īstenotu.

Pat ja šī enerģija var likt jums justies tā, ka jums kaut kas būs jāpārdzīvo otro vai trešo reizi, atcerieties, ka dzīve ir spirāle, un tā turpinās jūs atgriezt pie līdzīgām tēmām, lai iegūtu labākas zināšanas un izredzes. Izmantojiet to, ko esat iemācījušies, un tiecieties pēc saviem sapņiem, lai izveidotu pārpilnības pilnu dzīvi.

Dvīņi
(21. maijs–20. jūnijs)

Laimīgā diena: trešdiena, 6. decembris.

Vadošā enerģija: Neptūns Zivīs, jūsu karjeras nama valdnieks.

Zivju zodiaka zīme pārvalda tavu karjeru, palīdzot ieaudzināt mērķa un jēgas sajūtu jebkurā izvēlētajā profesijā. Šī jūsu dzīves joma ir bijusi aktīvāka nekā parasti, jo šeit ir Saturns un Neptūns, un, lai gan jūs sapņojat par pārmaiņām, jūs tagad ieejat darbības fāzē. Neptūns palīdz izprast dvēseles vēlmes, sasniegt lielākus mērķus karjerā un sapņot par lielām iecerēm, bet Saturns ļauj savest kopā un paveikt darāmos darbus.

Nav jēgas tikai sapņot par darba piedāvājumu, ja neslīpēt savu CV un nepiesakāties amatiem, kas atbilst jūsu mērķiem. Šomēnes nopietni uztver savu karjeru neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns amats, nepilna laika darbs vai kas cits. Vienīgais veids, kā izveidot savu sapņu dzīvi, ir sagatavoties tā īstenošanai. Ja jūs kaut ko vēlaties, ielieciet tajā visu savu enerģiju un pēc tam dodieties uz to, jo dievišķais vienmēr dod priekšroku drosmīgajiem.

Vēzis
(21. jūnijs–22. jūlijs)

Laimīgā diena: trešdiena, 6. decembris.

Vadošā enerģija: Neptūns jūsu veiksmes sektora valdnieks.

Ja varat būt godīgs pret sevi par to, cik realitāte atšķiras no jūsu sapņiem, tad jūs varat arī radīt kaut ko jaunu un aizraujošu savai dzīvei. Neptūns bieži nēsā rozā brilles, kad runa ir par jebkuru jūsu dzīves jomu, kurā viņš šobrīd atrodas. Jūsu veiksmes un pārpilnības sektorā tas, iespējams, neļāva jums saskatīt veidus, kā vēlaties vai pat nepieciešams mainīt savu dzīvi. Neptūns Zivīs palīdz iedvesmot jūs īstenot savus sapņus, taču, lai no tā gūtu maksimālu labumu, jums ir jābūt godīgam par to, kā tas atšķiras no realitātes, kurā pašlaik dzīvojat.

Kad Neptūna stacijas jūs vada, padomājiet par jaunajiem veidiem, kā esat sācis redzēt dzīvi kopš Neptūna retrogrādes ceļojuma sākuma jūnijā. Tagad, kad Neptūns ir tiešs, arī jūs varat pieņemt visu, ko esat iemācījušies, un sākt veikt pozitīvas pārmaiņas. Šī ir jūsu zīme no Visuma: jums ir jāuzņemas risks, jāizkāpj no savas komforta zonas un jāsāk spert soļus, lai padarītu savus sapņus par realitāti. Neatkarīgi no tā, vai tā ir jaunas programmas atrašana, karjera vai pat ceļojuma iespēja, jūs varat sasniegt jebko, ko esat nolēmis. Kad jūs sapratīsit, ka jums ir tiesības izveidot savu dzīvi, jūs sāksit virzīties savādāk, un tas ir tieši tas, kas nepieciešams jūsu veiksmei.

Lauva
(23. jūlijs–22. augusts)

Laimīgā diena: sestdiena, 30. decembris.

Vadošā enerģija: Jupiters Vērsī, jūsu karjeras nama valdnieks.

Mācīšanās brīžos var būt grūti noticēt, ka tie uzlabosies, taču šajā gadījumā tieši tā arī notiek. Jupiters ir pārpilnības un veiksmes planēta, un, tā kā tā atrodas tieši Vērsī, jūs varēsiet gūt labumu no visa sava smagā darba.

Kopš septembra Jupiters ir savā retrogrādā ceļojumā Vērsī, palīdzot aizdomāties par vērtības, kompensācijas, veiksmes un bagātības tēmām. Tagad ir jūsu iespēja aizstāvēt visu, par ko esat domājis, lai jūs patiesi sasniegtu vēlamos panākumus.

Lasi vēl: Nauda, karjera un mīlestība: Tamāra Globa nosauc decembra galvenos veiksminiekus

Jupiters tieši Vērsī nozīmē, ka ir pienācis laiks lūgt paaugstinājumu, paaugstinājumu vai pat sākt publicēt savu CV citur, ja jūtat, ka tur tiksit vairāk novērtēts. Tā kā Jupitera stacijas tuvojas mēneša beigās, veltiet dažas nākamās nedēļas, lai sāktu gatavoties izmaiņām, kuras vēlaties veikt, lai maksimāli izmantotu šo bagātīgo enerģiju. Atcerieties, ka bieži vien jūs neko nesaņemsit, ja vien to neprasīsit, tāpēc nebaidieties par to runāt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment