Laimīgākā diena katrai zvaigžņu zīmei maģiskajā 2023. gada decembrī

Jaunava
(23. augusts–22. septembris)

Laimīgā diena: sestdiena, 30. decembris.

Vadošā enerģija: Jupiters tieši Vērsī, jūsu veiksmes sektora valdnieks.

Pēdējā laikā jūs esat piedzīvojis fāzi, lai kļūtu par mājīgāku, nevis ceļotu vai izkāptu no savas komforta zonas. Tā bija daļa no procesa, lai kļūtu pateicīgākam par savu dzīvi un spētu atrast laimi un piepildījumu tur, kur atrodaties, nevis domāt, ka šīs jūtas kaut kā pastāv ārpus jums. Kad sapratīsit, ka katrs mirklis satur jums svarīgu atslēgu, jums būs arī vieglāk virzīties cauri tam, ko katrs no tiem attēlo.

Kad Jupitera stacijas virzās uz Vērsi, izmantojiet to kā iespēju, lai sāktu plaši un bagātīgi atgriezties savā dzīvē. Ceļojumus var plānot jau tagad, kopā ar tālākizglītību, darba iespējām vai pat dziļākām garīgām attiecībām. Šis ir jūsu brīdis, lai spīdētu, un, lai gan jums bija jāiemācās būt pateicīgam par to, kas jums ir, ir pienācis laiks sākt sapņot par turpmāko, jo jūs tiekat vadīts, lai pilnībā aptvertu savu brīnišķīgo nākotni.

Svari
(23. septembris–22. oktobris)

Laimīgā diena: otrdiena, 26. decembris.

Vadošā enerģija: Pilnmēness vēzī, jūsu karjeras sektora valdnieks.

Vēža pilnmēness uzlec tieši tajā jūsu dzīves jomā, kurai tas ir paredzēts. Jūs nesen esat domājis par karjeras maiņu vai vismaz par to, lai jūsu pašreizējais darbs atbilstu visam, ko esat paveicis pagājušajā gadā. Lai gan jums ir svarīga konsekvence, jūs arī jūtaties mazāk apņēmies nemainīt lietas un tā vietā alkst pēc jaunumiem un piedzīvojumiem.

Lai gan ir vajadzīgs laiks, lai jūs pārietu no viena domāšanas veida uz citu, šī jaunā jūsu dzīves nodaļa liks jums piedzīvot neiedomājamas pārvērtības, jo jūs tiksit vadīts dzīvot savu dzīvi skaļi, nevis slēpties jebkādu brūču vai nosacījumu ēnā. . Ejot pa šo ceļu, izmantojiet Vēža pilnmēnesi, lai paziņotu par saviem nodomiem Visumam, pierakstot to, uz ko jūtaties aicināts, izpētot tiešsaistes iespējas vai pat darot kaut ko tādu, kas jums palīdzēs jūsu pašreizējā ceļojumā. Jūs gatavojaties iegūt visu, par ko jebkad esat sapņojis, tāpēc nav jēgas uztraukties par kaut ko no pagātnes.

Skorpions
(no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Laimīgā diena: otrdiena, 26. decembris.

Vadošā enerģija: Pilnmēness vēzī, jūsu veiksmes nama valdnieks.

Vēža enerģija pārvalda jūsu veiksmes māju, kas arī parasti valda pār jaunu pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai tās ir ceļojumu, izglītības, pārcelšanās iespējas vai pat jaunas karjeras iespējas, tas ir aizraujoši, jo Vēzis ir mājas zīme. Jums tā ir apziņa, ka mājas un miera sajūta, kas to pavada, ir kaut kas, kas slēpjas tevī. Neuztraucieties, ja šajā jaunajā nodaļā jums ir jāatstāj noteiktas situācijas vai cilvēki, jo, godinot savas iekšējās mājas un ļaujot sev aptvert jaunas iespējas, jūs saņemsiet dievišķu apstiprinājumu, ka esat uz pareizā ceļa.

Vēža pilnmēness laikā jūs varat saņemt atbildi par iepriekšējo darba piedāvājumu vai ceļojuma iespēju, piemēram, garīgu atkāpšanos. Tas var arī sniegt negaidītas finansiālas svētības vai atlīdzību no pagātnes ieguldījumiem, kas ļaus jums virzīt savu dzīvi jaunā virzienā. Atcerieties visu darbu, ko esat paveicis, lai uzzinātu, ko esat vērts, lai jūs varētu pilnībā aptvert jums paredzēto pārpilnību.

Strēlnieks
(22. novembris–21. decembris)

Laimīgā diena: ceturtdiena, 21. decembris.

Vadošā enerģija: Mežāža sezona, jūsu finansiālās pārpilnības nama valdnieks.

Tā ir ne tikai jūsu dzimšanas dienas sezona, bet arī Mežāža enerģija atspoguļo jūsu izaugsmi jūsu finanšu un pašcieņas ziņā. Mežāzis enerģētika valda, zinot, ko esi pelnījis, kā arī rūpējoties par sava finansiālā stāvokļa detaļām, lai izvairītos no izvairīšanās un tā vietā prasītu aktīvu darbu, lai parādītu, ka esi gatavs lielākai pārpilnībai.

Arī Mežāža sezona ierodas ar Merkura retrogrādu tajā pašā zemes zīmē, tāpēc, lai gan jums būs iespēja godināt savu pašvērtību un aizstāvēt finansiālo pārpilnību, jums tiks lūgts pārskatīt dažus pagātnes lēmumus. Varat veltīt laiku, lai nomaksātu parādus, panāktu to un pārliecinātos, ka visas jūsu finanšu dzīves detaļas ir sakārtotas. Lai gan rēķinu apmaksa brīvdienās nešķiet pati jautrākā lieta, ko darīt, tā ļaus jums iegūt naudas pieplūdumu vai dāsnus piedāvājumus, kad Merkūrs stacijas virzās gada sākumā. Atcerieties, ka nauda ir enerģijas apmaiņa, un, zinot, ka jums ir pārpilnība, jums nekad vairs nevajadzēs ļauties parādiem.

Mežāzis
(22. decembris–19. janvāris)

Laimīgā diena: trešdiena, 6. decembris.

Vadošā enerģija: Neptūns Zivīs, jūsu saziņas nama valdnieks.

Jūs varat vairāk koncentrēties uz darbībām, nevis vārdiem, taču, Neptūnam atrodoties Zivju zīmē, jums ir jākoncentrējas uz to, kā sazināties ar citiem. Šī ir jūsu zodiaka sezona, un tādējādi jūs piedzīvojat saules atgriešanos, kas jums ir viens no laimīgākajiem gada laikiem. Lai no tā gūtu maksimālu labumu, jums ir jāpārliecinās, ka runājat par to, kā jūtaties un ko vēlaties sev, sakāt pilnīgu patiesību. Lai gan tas ir vissvarīgākais citiem, tas lielā mērā ir saistīts arī ar jums pašiem. Jūs esat vienīgais cilvēks, kurš vienmēr jūs klausīs, tāpēc noteikti sakiet patiesību arī sev, lai varētu maksimāli izmantot savu saules enerģiju.

Neptūns valda sapņus, ticību, cerību un pat ilūzijas. Zivju zīmē retrogrādajā fāzē jūs vairāk sliecaties redzēt lietas tādas, kādas tās ir, taču tikai pēc Neptūna staciju ceļveža jūs varat sākt izstrādāt rīcības plānu, kas šoreiz ir vairāk saistīts ar jūsu teiktajiem vārdiem, nevis izvēlēm. tu taisi. Ļaujiet sev būt pozitīvākam un pozitīvākam sarunās par sevi, praktizējiet godīgumu un caurspīdīgumu ar citiem, un ļaujiet vārdiem, ko runājat, piesaistīt pārpilnību, kas ierakstīta jūsu dvēseles līgumā.

Ūdensvīrs
(20. janvāris–18. februāris)

Laimīgā diena: pirmdiena, 4. decembris.

Vadošā enerģija: Venera Skorpionā, jūsu karjeras sektora valdniece.

Sākot ar Skorpiona sezonu oktobrī, jūs sajutāt pārmaiņas savā karjerā, jo saskārāties ar vēlmi iegūt lielāku mērķi un saskaņotību šajā dzīves jomā. Ar transformējošo Skorpiona zīmi šajā dzīves sektorā tu mēdz mainīt darbu vai pat profesiju biežāk nekā citi.

Tomēr tas nav tāpēc, ka jūs viegli uztverat savu karjeru, bet gan vienkārši tāpēc, ka jūsu darba dzīve dabiski attīstās, jums augot un mainoties. Bija brīdis, kad jūs domājāt, ka darbs, kuru jūs pašlaik strādājat, būs tas, kuru jūs darīsit ievērojamu laika posmu. Taču, pašam nemanot, tu esi izgājis cauri kārtējam pārvērtību periodam, un tagad ir pienācis laiks pacelt savu profesionālo dzīvi uz nākamo līmeni.

Jums ir jārespektē jūtas, kas jums ir par savu karjer

u, jo tas ir pirmais solis, lai saskaņotu sevi ar to, ko jūs patiesi vēlaties šajā dzīves posmā. Nākamā lieta ir neielikt sevi kastē un nenolaist sevi, jo jūtat, ka tuvojas jaunas pārmaiņas. Izmantojiet to, ko esat iemācījušies par sevi, lai koncentrētu savu enerģiju, lai atrastu darbu, kas jums patīk, jo Venera Skorpionā izgaismo jūsu karjeru, zinot, ka nav svarīgi, vai jūs tur paliksit, tikai tur, kur atrodaties. stiepjas šajā brīdī.

Zivis
(19. februāris–20. marts)

Laimīgā diena: pirmdiena, 4. decembris.

Vadošā enerģija: Venera Skorpionā, jūsu veiksmes nama valdniece.

Skorpiona enerģija pārvalda jūsu garīguma sajūtu, izglītību, ceļošanu un vēlmi paplašināt savu dzīvi līdz neierobežotam stāvoklim. Kad Skorpiona enerģija tiek aktivizēta, jūs mēdzat koncentrēties uz jaunu iespēju nozīmi, kas jūs piesaista.

Tomēr jūs varat arī cienīt to, ka dažreiz svarīgākais ir tas, kas jums ir jāpiedzīvo, nevis tas, kā viss iznāk. Venera Skorpionā varētu nozīmēt ne tikai jaunu attiecību sākumu, bet, ņemot vērā tās ietekmi uz ceļojumiem, kādu varētu satikt arī atvaļinājuma laikā. Šī jaunā enerģija ir saistīta ne tikai ar karjeru vai ceļojumiem, bet arī par sevis atvēršanu, lai aptvertu gaidīto brīnumu, ko dzīve var sniegt.

Kad Venera pāriet uz Skorpionu, tā ir zīme, ka jūsu sirdij ir jāved jūs uz priekšu. Tam nav jābūt loģiskam, un tam nav jābūt kaut kam, ko vēlaties virzīties uz priekšu noteiktā veidā. Kā intuitīva Ūdens zīme jūs zināt, ka jūs bieži tiekat vadīti, lai pieredzētu to, kas kļūs par jūsu dvēseles ceļojuma svarīgu daļu.

Lasi vēl: Ķīniešu prognoze 2024. gadam -pa gadiem: kam bagātība, kam mīlestība, kam nauda

Vienkārši, kad Skorpions atrodas šajā jūsu dzīves daļā, jūs tiekat aicināts koncentrēties uz pieņemto lēmumu lielāku nozīmi. Šī jaunā attīstība paver milzīgas iespējas paplašināšanai un dziļākai izpratnei par sevi, kad jūs samierināsieties ar pārliecību, ka dzīve var būt tāda, kādu jūs to veidojat.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment