Kanāls TVPlay Sports un platforma Viaplay piedāvā pārbaudes spēli basketbolā Somija – Latvija

Piektdien, 31.augustā kanāls TVPlay Sports un video satura platforma Viaplay pārraidīs Latvijas vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēli ar Somijas komandu. Baudi basketbolu kanālā TVPlay Sports un platformā Viaplay!

Latvijas vīriesu basketbola izlase septembrī turpinās cīņu par iekļūšanu FIBA Pasaules kausa finālturnīrā Ķīnā. Pirms mačiem ar Slovēnijas un Spānijas komandām 14. un 17.septembrī, Latvijas izlase aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Somijas komandu un vienu ar Lietuvu. Pirmā no divām spēlēm ar Somiju notiks jau piektdien izbraukumā Espo pilsētā.

Māris Lindenbaums, TVPlay Sports komentētājs:

“Pārbaudes spēle pret Somiju augusta pēdējā datumā būs pirmā izdevība noskaidrot, cik produktīvi vasaras mēnešus treniņos aizvadījuši Latvijas izlases kandidāti. Galvenais treneris Arnis Vecvagars jau brīdinājis, ka šī spēle daļēji tiks izmantota arī eksperimentiem, jo, lai gan īslaicīgas, bet ievērojamas problēmas radušās sevišķi saspēles vadītāju pozīcijā. Taču tam pilnīgi noteikti īstena basketbola līdzjutēja skatījumā nebūtu jāmazina vēlmi noraudzīties, kāda ir komanda precīzi divas nedēļas pirms daudz atbildīgākiem mačiem!”

Pārbaudes spēle basketbolā kanālā TVPlay Sports un Viaplay:

• Piektdien, 31.augustā 18:50 Basketbols. Somija – Latvija

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment