Visu masu ieliku konditorejas maisiņā un nogriežu galu. Desu diametrs izrādījās nedaudz plānāks nekā standarta desām.
Uzkarsēju pannu ar eļļu un saliku malto gaļu, desu garumu nosaki pati. Ja jums nepatīk ceptas eļļains, lieciet malto gaļu uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un cep cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 190 grādiem, līdz tā ir gatava.
Cepiet desiņas no visām pusēm līdz zeltaini brūnai. Viņi gatavo ātrāk nekā kotletes. Nav nepieciešams vāku un vāra uz lēnas uguns, līdz gatavs.
Tāds lielisks gardums man sanāca.
Lasi vēl: Kāpēc es saldēju svaigus citronus. Nosaukšu uzreiz trīs svarīgus iemeslus!
Lapu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kā kombinēt savu apģērbu, lai jūs vienmēr izskatītos pēc elegantas dāmas nevis nogurušas vidusmēra sievietesby Laura Andersone
- Aktrises Anastasijas Zavorotņukas vīrs pēc mīļotās aizsaulē došanās sācis uzvesties ļoti dīvaini – kas zināmsby Sandra Vīgante
- Jāņa Timmas radinieki uz viņa atdusas vietas uzstādīja ļoti neparastu pieminekli +FOTOby Sandra Vīgante