Kāpēc ir svarīgi veikt regulārās apkopes vecākiem automobiļiem?

Arī Jūsu vecajam automobilim jāveic apkope pēc katriem 15 000 km vai vismaz reizi gadā. Toyota Serviss 5+ ir speciāli izveidots Toyota automobiļiem, kas ir vecāki par 5 gadiem.

1.Savlaicīgi atklātas un novērstas problēmas.
Regulāri apkopjot automobili Jūs pārzināt tā tehnisko stāvokli un apzināties ar to saistīto izdevumu apmēru.

2. Jūs saglabājiet augstu sava automobiļa pēcpārdošanas vērtību.
Automobiļiem ar apkopes vēsturi ir augstāka pēcpārdošanas vērtība tirgū un tos ir vieglāk pārdot.

3. Virsbūves garantija līdz 12 gadiem.
Toyota virsbūves garantija pret caurrūsēšanu ir spēkā līdz 12 gadiem ar nosacījumu, ka automobilim ir veiktas apkopes ik pēc 15 000 km vai vismaz reizi gadā (kas iestājas pirmais), un katra otrā apkope ir bijusi pilnā apkope, kuras laikā ir veikta arī virsbūves apskate.

Toyota Serviss 5+ ir vairāk nekā tikai eļļas maiņa.

Starpapkopes 110* €

Toyota starpapkope ir kas vairāk nekā tikai eļļas maiņa. Ņemot vērā Jūsu automobiļa vecumu, mēs pārbaudām aptuveni 20 dažādus, īpaši izraudzītus Jūsu automobiļa punktus. Tādējādi Jūs iegūstat pārskatu par Jūsu automobiļa tehnisko stāvokli un ieteikumus par to, kas tuvākajā laikā būs jāmaina.

Pilnā apkope 210* €

Toyota pilnās apkopes laikā tiek pārbaudīti gandrīz 30 punkti un papildus eļļas maiņai, mēs pārbaudām arī gaisa filtru, bremžu un sajūga šķidrumus utt. Lai saņemtu detalizētu apkopes darbu sarakstu, lūdzu, aizpildiet saziņas veidlapu ievadot visu prasīto informāciju par Jūsu automobili.

*Cenā ietverti Toyota pēcpārdošanas pakalpojumi ar materiāliem šādiem, virs 5 gadiem veciem, Toyota modeļiem: IQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Corolla Verso, Avensis Verso, Yaris Verso, Prius, Verso S. Par citiem modeļiem, lūdzu, jautājiet individuāli. CD dīzeļdzinēja zobsiksnas maiņa ir pieejama par papildmaksu. Cena ar PVN. Piedāvājums ir spēkā no 01.10.2017 līdz 31.03.2018.
Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv, pixabay.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment