Šī izgrieztā aina no “Titānika” būtu filmu padarījusi daudz labāku, apgalvo filmas fani (VIDEO)

Filmas “Titāniks” garums ir 3 stundas un 15 minūtes, taču daļa uzfilmētā materiāla jeb 29 ainas, kas kopumā sastāda aptuveni 20 minūtes, tika izgrieztas un tā arī ekrānus nesasniedza, Filmas fani apgalvo, ka konkrēti šī izgrieztā aina būtu padarījusi filmas sižetu bagātīgāku. Kā tev šķiet?

1997.gada, 11 “Academy Awards” balvas saņēmusī, Džeimsa Kamerona filma “Titāniks” padarīja superslavenus ne tikai galveno lomu atveidotājus – Leonardo Di Kaprio un Keitu Vinsletu, bet arī Selīnas Dionas dziesmu “My Heart Will Go On” un pašu Džeimsu Kameronu.

Filmas sižets atspoguļo 1912.gadā atklātā iespaidīgākā luksus klases okeāna lainera “Titāniks” pirmo un diemžēl vienīgo braucienu no Sauthemptonas uz Ņujorku. Paralēli sekojot līdzi, galveno varoņu – Rozas un Džeka, mīlas stāstam.

Lai arī filmas garums ir 3 stundas un 15 minūtes, nevienam nav noslēpums, ka no kopumā uzfilmētā materiāla, daļu izgriež montāžas laikā. “Titānika” gadījumā, izgrieztas bija 29 ainas, kuras kopumā sastāda ap 20 minūtēm. Kad faniem bija iespēja redzēt šīs izgrieztās ainas, šī konkrētā bija tā, kuru pēc fanu domām noteikti vajadzēja iekļaut filmā, jo tā būtu padarījusi Rozas un Džeika mīlas stāstu daudz krāšņāku, kas savukāt padarītu filmas sižetu bagātīgāku. Kā tev šķiet, vai šo ainu vajadzēja izgriezt?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=uJJoh03s5jo

Lasi vēl: Vienīgais izdzīvojušais japānis uz Titānika tika saukts par gļēvuli ŠĪ iemesla dēļ!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment