Kāpēc kaķis apsēžas ar muguru pret cilvēku, kad vēlies ar viņu salabt

Kaķi ir miermīlīgi radījumi, taču konflikti un aizvainojumi starp viņiem un viņu saimniekiem joprojām notiek. Piemēram, kaķi var aizvainot fakts, ka jūs ilgu laiku esat prombūtnē (komandējumā, atvaļinājumā) vai vēlu atgriežaties mājās.

Bet kaķis nevar ilgstoši palikt dusmīgs un apvainoties uz cilvēku. Kaķis, ar retiem izņēmumiem, ļoti cenšas uzturēt labas attiecības ar visiem, kas dzīvo vienā teritorijā ar viņu. It īpaši, ja mēs runājam par mīļoto īpašnieku. Bet tajā pašā laikā kaķis ļoti vēlas, lai cilvēks sper pirmo soli.

Kā es varu viņu mudināt uz to?

Lai to izdarītu, vispirms kaķis var viņu sodīt, pilnībā ignorējot viņu un viņa prombūtni. Lai viņam ir laiks garlaikoties. Un, ja konflikts bija var**bīgs, tad kaķis kaut kur slēpjas un kādu laiku gaida.

Tas ir ļoti noderīgi: šajā laikā viņa pati nomierināsies, un arī cilvēks nomierināsies. Tagad ir pienācis laiks pāriet uz nākamo soli.

Kaķis parādās cilvēka redzes laukā, piemēram, ieiet telpā, kurā viņš pašlaik atrodas. Tas ir svarīgi. Kaķis uzskata, ka cilvēkam ir ļoti šaurs uzmanības koridors (jā, viņai ir tik zems priekšstats par cilvēka spējām), tāpēc, lai cilvēks atcerētos kaķi, viņai (viņasprāt) ir jāievietojas viņa redzes lauks.

Lai to izdarītu, viņa apsēžas tieši viņam priekšā vai nedaudz tālāk, vienlaikus novēršoties.

Pirmkārt, tādā veidā viņa atgriežas viņa uztveres zonā.

Otrkārt, viņa parāda, ka kopumā viņam uzticas (pretējā gadījumā nebūtu pagriezusi muguru), un viņas nodomi ir vismierīgākie.
Treškārt, tas parāda cieņu: neveido acu kontaktu, netraucē un dod iespēju patstāvīgi uzsākt kontaktu.

Tulkojumā no kaķa tas izklausās apmēram šādi: “tagad tu vari ar mani salabt. Es gaidu.”

Kaķis, kas sēž ar muguru pret cilvēku, joprojām ir noraizējies, joprojām atceras konfliktu, joprojām šaubās, vai tas ir iespējams vai vēl nav? Tādā veidā viņa arī pārbauda, ​​vai cilvēks joprojām ir dusmīgs. Ja nebūtu šaubu, viņa jau būtu piecēlusies un uzkāpusi uz ceļiem.

Lasi vēl: Veiksme viņus nelaidīs vaļā: ir nosaukta 2024. gada laimīgākā zvaigžņu zīme

Viņas ausis ir novietotas uz sāniem vai nedaudz atpakaļ – viņa aktīvi klausās cilvēka kustībās un elpošanā, viņas uzmanība ir vērsta uz viņu.

Ar visu savu izskatu viņa ļauj cilvēkam saprast, ka viņa ieradās šeit ne tikai sēdēt, bet arī ar cerībām uz sarunu. Tomēr tas to dara neuzkrītoši.

Daži cilvēki šajā uzvedībā saskata demonstratīvu uzvedību. Nu, te ir neliela demonstrativitāte.

Lasi vēl: Tālvadības pults slepenās funkcijas, par kurām zina tikai daži cilvēki!

Bet tiklīdz mīļi nosauksiet savu mīluli vārdā, viņš/viņš uzreiz ar priecīgu murrāšanu apgriezīsies un ar paceltu asti ies pretī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment