Kāpēc man būtu jāuztur sieviete, kura ir iemācījusies vairoties, bet ne sevi nodrošināt?

Vai viņa bija spiesta dzemdēt tik daudz bērnu? Viņa nesaprata, cik naudas vajag, lai nodrošinātu tādu bērnu baru?

Bet, protams, viņa bija precēta dāma un cerēja uz dzīvesbiedru. Izrādās, viņa apprecējās, dzemdēja bērnus, rēķinoties ar to, ka viņai ir superspējīgs vīrs, kurš spēj nodrošināt tik milzīgu ģimeni.

Bet laulātajam viņa pajautāja, vai viņam vajag tik daudz bērnu? Vai viņš spēs tos visus nodrošināt? Sieviete pati nezināja, kāda alga ir viņas izredzētajam?

Protams, grūtniecība var iestāties neplānoti, neviens nestrīdas. Bet vai tiešām nav iespējams apsēsties un pārrunāt vienam ar otru visas nianses?

LASI VĒL: Ar viņiem jūs nevarat redzēt laimi: vīrieši, kuru zodiaka zīmes rada tikai ciešanas

Jūs esat dedzīgi abortu pretinieki, kas dzīvo pēc principa “Dievs zaķi iedeva, zālienu arī iedos!” Tātad, kāpēc jūs lūdzat palīdzību no mums, nevis no Dieva? Vīrs izrādījās nelietis un grūtos laikos aizgāja? Tātad jūs pati visu plānojāt bez Dieva gribas, ko tagad brīnīties par šādu rīcību.

Es arī nesaprotu, kāpēc sieviete, plānojot bērnu, neapsver iespēju, ka ar vīru var notikt jebkas, kā ar jebkuru cilvēku.

Neviens nav pasargāts no nāves vai slimībām. Kā tad jūs plānojāt dzīvot un audzināt savas daudzskaitlīgās atvases?

Man šķiet, ka daudzām sievietēm vienkārši tā ir ērti. Viņām patīk dzemdēt bērnus un pēc tam veidot no sevis upuri.

Mūsdienu pasaulē ir daudz veidu, kā novērst nevēlamu grūtniecību. Tomēr daudzi joprojām dzemdē neierobežotā daudzumā un pēc tam sūdzas, ka nav ar ko barot bērnus.

Mans ieteikums šādām dāmām: pieiet grūtniecības plānošanas jautājumam saprātīgi. Nav jēgas lūgt svešiniekiem finansiālu palīdzību, jo neviens nevēlas atņemt naudu no saviem bērniem, lai palīdzētu jūsu bērniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment