Kāpēc?! Sievietei veic dzemdes operāciju, bet viņa pamostas bez 2 zobiem

Kādai sievietei Apvienotajā karalistē tika veikta histerektomija, kas ir pilnīga dzemdes izņemšanas operācija. Kad sieviete pamodās no šīs operācijas, viņa konstatēja, ka viņai ir izņemti divi priekšējie zobi.

“Es pamodos pēc operācijas un sapratu, ka man trūkst divu zobu. Un trakākais ir tas, ka man vēl joprojām neviens nav spējīgs sniegt konkrētu atbildi, kāpēc tas bija neieciešams,” stāsta cietusī sieviete.

Dienā, kad notika operācija, sieviete aizpildīja anketu, kurā informēja ārstus par to, ka viņai ir viena zoba protēze, kura arī tika izņemta. Ārsti vēl joprojām nav snieguši konkrētu iemeslu, kāpēc tika izņemts vēl viens zobs, kurš bija sievietes īstais zobs. Tāpēc ir sākta izmeklēšana.

“Visticamāk, viņiem nācās zobus izņemt, lai man mutē kaut ko ievietotu, kas palīdzētu manai elpošanai operācijas laikā. Bet viņi paši man to nav pateikuši. Ja viņi to atzītu, atvainotos un ieliktu vietā jaunus zobus, tad es nebūtu tik saniknota, kāda es esmu tagad,” stāsta sieviete.

Slimnīcas pārstāve komentē šo situāciju: “Mēs esam, informēti par pacientes sūdzībām. Esam sākuši izmeklēšanu un, kad kaut kas taps zināms, tad mēs to nekavējoties paziņosim pacientei un viņas ģimenei.”

Avots: foxnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment