Kāpēc?! Sievietes vīrs slepus sūta viņai draudu vēstules 9 gadu garumā!

Kāda triju bērnu māte no Lindenas, Jutā, saņēma draudu vēstules savā elektroniskajā pastā, kurās draudēts viņai uzbrukt un izvarot, tas sākās jau 2006. gadā – un, kā atklāja policijas darbinieku izmeklēšanā, vēstuļu autors bija viņas vīrs.

Šī sieviete (kuras vārds netiek publicēts, jo viņa ir seksuālas vardarbības upuris) vērsās pie sava vīra pēc palīdzības, kad viņa sāka saņemt e-pastus, dažkārt pat 40 vienas dienas laikā.

Viņas vīrs vēlāk atzina, ka viņš izveidojis vairākus viltus e-pasta kontus, lai noslēptu savas darbības pēdas.

Kādēļ kādam kaut kas tāds būtu jādara? Acīmredzot tādēļ, ka kādā no viņu attiecību posmiem, viņa krāpa savu vīru un tas viņu pamatīgi saniknoja.

Pāris nu ir izšķīries un atsvešinātajam vīram ar tiesas spriedumu ir liegts sievietei tuvoties. Viņa kontā ir 10 dažādi elektroniskā pasta uzbrukumi citiem upuriem un augustā viņu sagaida jauna tiesas prāva.

Diemžēl uzmākšanās interneta vidē nav retums. Interneta izpētes centrs ir publicējis ievāktos datus – kā izrādās, gandrīz 75% no visiem amerikāņiem ir saskārušies ar huligānismu internetā.

Protams, pastāv dažādas interneta huligānisma pakāpes. Lielākā daļa cilvēku, kas ir aizskarti, saka, ka ir pieredzējuši vieglas pakāpes huligānismu, kā, piemēram, viņi tikuši saukti rupjos vārdos vai apkaunoti.

Tomēr 18% no visiem interneta lietotajiem atzīstas, ka ir kļuvuši par smagas pakāpes interneta huligānisma upuriem: 8% ir draudēts ar fizisku izrēķināšanos, 8% ir sūtītas draudu vēstules, 7% tikuši apcelti kādu konkrētu laika posmu un 6% piedzīvojuši seksuālu vardarbību internetā.

ASV pastāv likumi, ar kuru palīdzību tiek aizsargāti interneta huligānisma upuri, taču atšķirt uzbrukumu no brīvas runas ir sarežģīti, tādēļ daudzas sievietes domā, ka viņām nav izvēles un tādēļ pacieš uzbrukumus. Bet svarīgākais ir zināt, kad vērsties pēc palīdzības!

womenshealthmag.com

osta

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ziema kā nenāk tā nenāk. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

Leave a Comment