Kāpēc tev vajadzētu izvēlēties sev meiteni ar lielu pēcpusi? Sensacionāls pētījums!

Šis sensacionālais sieviešu dibenu pētījums vēlreiz pierāda, ka formīga pēcpuse ir gan sieviešu, gan vīriešu tā teikt labākie draugi!

Britu zinātnieki pierādījuši, ka sievietes ar lielu dibenu ir gudrāka un veselīgākas par savām draudzenēm ar mazākiem dibeniem, vēsta ABS News.

Oksfordas universitātes  un Čerčila hospitāļa zinātnieku jaunākie pētījumi liecina par to., ka liels dibens ir ne tikai lielāks svars un vairāk skaistuma, bet tas pasargā arī no diabēta un sirdskaitēm. Analoģiskus  rezultātus ieguvuši  arī amerikāņu zinātnieki Pitsburgas un Kalifornijas universitātēs.

Viss  tāpēc, ka sievietēm ar lielu dibenu ir  mazāks holesterīna un glikozes līmenis, bet hormoni, kas atbild par cukura pārstrādi organismā, funkcionē labāk. Lieliem dibeniem zemādas audi aiztur tauku daļiņas, tādā veidā nodrošinot sirds veselību.

Sievietēm ar lielu dibenu ir vairāk hormona – lecitīna, kas regulē svaru un hormona – dinopektīna, kas aizkavē kuņģa un asinsvadu saslimšanas.

Tāpat sievietēm ar platiem gurniem pēc statistikas datiem ir ilgāks mūžs. Šie dati ir iegūti, aptaujājot vairāk kā 16000 dāmas.

Bet tās nav visas lielo dibenu priekšrocības! Izrādās, ka bērni, kas dzimst sievietēm ar lieliem gurniem ir gudrāki, nekā tievām sievietēm. Zinātnieki to skaidro ar Omega 3 taukskābēm, kas uzkrājas gurnos un veicina smadzeņu attīstību.

Kā šeit nepieminēt joku par sēžamvietu, kā “galvas smadzeņu zemajām puslodēm ”! Kaut arī tas varbūt nav nekāds joks?

Un tomēr, zinātnieki brīdina: tauki uz dibena tiešām ir veselīgāk nekā tauki uz vēdera. Taču jūs nevarat pavēlēt organismam uzkrāt taukus sev vēlamā vietā – to visu nosaka ģenētika. Un dibena palielināšana ar kosmētiskajām operācijām nedos tādu pozitīvu efektu.

“Jūs nevariet novirzīt vai vadīt taukaudus vienā vai otrā ķermeņa daļā. Parastajam cilvēkam to nosaka ģenētika.”

Jūs domājiet par dibena, prāta un veselības mijiedarbību! Pastāstiet mums savos komentāros un padalieties ar šo informāciju ar draugiem! Par to ir jāzina visiem!

Lasi vēl: Formīga pēcpuse vai kuplas krūtis? Atklājam, kas vīriešiem patīk labāk.

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment