Kāpēc tūkstošiem saimnieču iesaiņo rīves celofānā: vienkāršs risinājums mūžīgai problēmai

Nesen es lasīju rakstu ar šādu virsrakstu, un biju patiešām pārsteigta, kad ieraudzīju tajā savus fotoattēlus! Es jau sen runāju par šo metodi, bet biju to aizmirsis.

 

Tajā laikā daudzi cilvēki komentāros rakstīja, ka tas ir bezjēdzīgi un nevienam nav vajadzīgs. Bet patiesībā, “tūkstošiem mājsaimnieču” jau izmanto šo mazo triku!

Tā tas tiešām ir. Ilgu laiku daudzi no maniem draugiem jau izmanto šo metodi, tāpēc es nolēmu to padalīties ar jums.

 

Šeit ir mans sens video rullītis.

 

Protams, ir daudzas ierīces, kas izgudrotas un ir pieejamas par zemām cenām. Tomēr katras situācijas ir atšķirīgas.

Ja pēkšņi jums nav pieejama ķiploku prese vai nevēlaties sasmalcināt ķiplokus ar nazi, šī vienkāršā metode var noderēt.

Es to bieži izmantoju savā vasarnīcā, jo es vienmēr aizmirstu aizvest ķiploku presi.

Ir zināms, ka ķiploki labāk atbrīvo savus aromātus un sulas, ja tos sarīvē uz smalkas rīves. Šī metode palīdz izcelt ķiploku garšu un aromātu dažādos ēdienos un receptēs.

 

Kopumā jums ir nepieciešama rīve un plastmasas maisiņš. Uzvelciet maisiņu uz rīves.

 

Sarīvē ķiploku uz smalkās rīves puses.

Lasi vēl: Skudras uz ilgu laiku aizmirsīs ceļu uz tavu mazdārziņu: efektīva metode, kā apkarot šos kukaiņus

Tad atliek tikai noņemt maisiņu, un noskalot rīvi zem tekoša ūdens. Tādējādi rīve paliek praktiski tīra, jo visi sasmalcinātie ķiploki atrodas maisiņā, un nav nepieciešams izvākt tos no caurumiem.

 

Viegli noņemiet ķiplokus no maisa, un tas ir viss! Jūs varat izmantot sasmalcinātos ķiploku.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment