Kāpēc vīrs mīļāko lutina, bet pret sievu ir nevērīgs? Šo 2 sieviešu saruna liks aizdomāties!

Sarunājas divas sievietes, par vienu un to pašu vīrieti, viena – sieva, otra – mīļākā.

 

Sieva: ko gan tu viņā esi atradusi?

Mīļākā: viņš ir gudrs, drosmīgs un dāsns.

Sieva izbrīnīta skatās un saka: nelietis, skopulis un muļķis!

Mīļākā neizpratnē jautā: Tu traka esi? Tavs vīrs ir gudrs, drosmīgs un dāsns! Es Tev atkārtoju!

Sieva vēl lielākā neizpratnē: no kurienes tu to rāvi? Varbūt mēs runājam par dažādiem vīriešiem? Lūk, viņa fotogrāfija! Tu runā par viņu?

Mīļākā: Jā, tas ir viņš! Tu gan esi laimīga, tev tā paveicies apprecēties ar tādu vīrieti – viņš ir tik dāsns. Redzi, nesen man briljanta gredzenu uzdāvināja un, lūk, viņa dāvinātais kažoks!

Sieva izbrīnīti: Kas??? Kažoks??? Gredzens ar briljantiem???

Mīļākā: Piedod, taču, ja jau reiz mēs esam nolēmušas būt atklātas… jā, šīs dāvanas viņš man uzdāvināja… un cik viņš ir uzmanīgs, katru sestdienu un svētdienu ved mani uz restorāniem, katru trešdienu un piektdienu dāvina man ziedus.

Sieva: Hmmm… es nekad dzīvē ar viņu neesmu bijusi restorānā. Tikai reizi dzīvē viņš man uzdāvināja ziedus – tas bija pirms kāzām, kamēr viņš vēl mani aplidoja. Gredzenu ar briljantu viņš man apsolīja pirms desmit gadiem, pat uzzīmēja uz papīra, kā tas izskatīsies. Viņš taču ir muļķis, neko no tā nesaprot.

Mīļākā: Ko tu!!!? Nesen bija tāda situācija, ka man piesējās bariņš iedzērušu vīriešu. Viņš par mani tā cīnījās, aizstāvēja.

Sieva: Viņš? Viņš pat kāpņu telpā baidās pirmais ieiet, vienmēr mani pa priekšu palaiž.

Komentāri

Mēdz būt tā, ka viens un tas pats vīrietis uzvedas atsķirīgi ar dažādām sievietēm. Kāpēc? Tāpēc, ka sievietēm piemīt milzīgs spēks un ietekme. Runā, ka sieviete ir simtiem reižu spēcīgāka savā ietekmē, kā vīrietis. Tāpat arī runā, ka sievietē trūkst viena īpašība, kas nāk no saprāta. Saprātam ir divi darbības veidi – atmiņa un spēja atšķirt, un dažas sievietes ne īsti izprot savu varenību. Tāpēc bieži vien mēs redzam sievietes, kuras nerūpējas par savu ārieni, savu uzvedību, saviem vārdiem un savām darbībām.

Piemēram, sieviete uzvelk īsus svārciņus un saka, – “es tacu neko tadu nedarīju, es vienkārši vēlos būt pārliecināta par sevi.” Viņa pagājās pa ielu un ļoti daudzi vīrieši pievērsa viņai uzmanību – viņa tos savaldzināja. Pats sievietes ķermenis pievelk pretējo dzimumu – viņas figūra, āda, krūtis, balss. Sieviete pati var to nesaprast, vai arī saprast, bet neuzņemties atbildību par to. Pat tad, kad sieviete pazūd no vīrieša redzesloka, viņas tēls vēl ilgi paliek viņa atmiņā. Runā, ka vīrietim ir saprāts un zināšanas, bet sievietei – skaistums un spēks. Tada veidā viņi viens otru papildina.

Un tā…

Kā garnizona komandierim nav grūti aizsargāt cietoksni pret laupītāju uzbrukumiem, tā arī vīrietim, kurš atrodas sievas aizsardzībā, nav grūti atsist visus jūtu uzbrukumus. Mūsu jūtas ir kas līdzīgs laupītājiem, kas “šturmē” ķermeņa cietoksni. Un sieva šajā stastā ir garnizona komandieris. Kad jūtas uzbrūk cietoksnim – vīrieša ķermenim, tikai sieva var to glābt no izlaupīšanas. Neviens nevar pilnībā aizbēgt no seksuālajām vēlmēm, taču, kad blakus atrodas mīļotā sieva, vīrietis pratīs noturēties pret jūtu uzbrukumiem.

Lasi vēl: Vīrs ar mīļāko sauca sievu par resnu govi. Sieva saņēmās un saveda sevi kārtībā! (FOTO)

Pāršķir lapu, lai lasītu tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment