Kas ar TEVI notiks, ja visus dzērienus aizstāsi ar ūdeni – pārmaiņas ir apbrīnojamas

Mēs visi saprotam, ka labāk ir atteikties no kafijas, gāzētiem dzērieniem un alkohola, un to visu aizstāt ar ūdeni. Bet reti kuram ir zināms, kādu tieši labumu tas dod mūsu ķermeni, un vai patiešām ir jēga palielināt ūdens patēriņu. Un kas notiks, ja jebkuru dzērienu aizstāsi ar ūdeni?

Šī jautājuma izpētei zināmais blogeris un lektors Kris Beilijs (Chris Bailey) veltīja veselu mēnesi, un mēs nolēmām jūs iepazīstināt ar viņa pētījuma rezultātiem.

 

Tev ir iespēja ātrāk notievēt. Lai atbrīvotos no pus kilograma, vajag 9 dienas pēc kārtas visu citu dzērienu vietā lietot ūdeni. Tu pazaudēsi tieši tikpat kalorijas, cik 9 dienas no vietas skrienot 8 km.

 

Tu paātrināsi savu metabolismu, kas palīdzēt palikt slaidākam un palielinās enerģijas līmeni. Kad tu dzer ūdeni tukšā dūšā, aktivizējas vielu apmaiņa organismā. Tikai 0,5 l ūdens no rīta paātrina metabolismu par 24%.

 

Tavas smadzenes sāk labāk strādāt. 75-85% no tavām smadzenēm sastāv no ūdens, tāpēc, uzturot ūdens balansu organismā, tu dod smadzenēm “degvielu” darboties, un tas ietekmē arī tavas koncentrēšanās spējas.

 

Tu sāc mazāk ēst. Ūdens mazina apetīti, kas kārtējo reizi atsaucas uz svaru.

Lasi arī: Bērniem, pavadot pārāk daudz laika pie telefona ekrāna, palielinās iespēja saslimt ar vēzi un iegūt lieko svaru

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (labākās izmaiņas ir beigās) 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment