Kas bojā Tavu seksu?

 
Mūsu ieradumi palīdz mums dzīvot un baudīt katru mūsu eksistēšanas minūti. Izņēmumi – tā saucamie “kaitīgie ieradumi”. Tie nepriecē nevienu. Vai arī gandrīz nevienu – nav svarīgi. 
Kas tad īsti visvairāk var sabojāt “kaifu” pašā atbildīgākajā brīdī? 
 
1. Zeķes
Nenovelkot zeķes – tas tiek uzskatīts par šausmīgu aizskārumu.  Šis ieradums pārsvarā ir vīriešiem ar “alus vēderiem” (un ne tikai  ar tāda veida vēderiem), kas traucē saredzēt uz kājām šīs nabaga aizmirstās zeķes. Varbūt, kad sieviete apvainojās – tas ir mājiens uz to, ka seksuālā partnera figūra kļuvusi ne pārāk sportiska? 
2. Mīlas kodumi un zilumi
“Te bija Katrīna” (“Te bija Jānis”), – par to norāda uz kakla atstātie atspiedumi. Laikam Katrīna ar Jāni domā, ka kādu padarīja laimīgāku – tādi, lūk, ir kaislīgie mīlnieki. Taču būtībā no mīlas kodumiem ir vienīgi nepatikšanas. Sievas-vīri sāk nojaust par laulību likumu pārkāpšanu un izrāda greizsirdību. Vadība pārstāj ticēt jūsu teiktajam, ka jūs nokavējat darbu, tādēļ, ka palīdzējāt gados vecai sievietei šķērsot ielu vai arī, ka lifts pēkšņi apstājās starp stāviem un jūs netikāt laukā. Tāpat arī draugi, paziņas nelaiž garām iespēju par jums pasmieties: “Atkal sakoda suns? Vai arī šajā reizē apdedzinājies ar gludekli?” 
3. Smiekli 
Nu tiešām, kam ir patīkami, kad pašā atbildīgākajā brīdī viņa vai jūs pats sāksiet smieties? Tas paskats, kad kaila sieviete smejas – cilvēkiem ar vājiem nerviem vispār to pieredzēt nav ieteicams, bet te… 
4. Prezervatīvu izmantošana
Kas tev atrodas pie tava dzīvokļa ēkas ārpusē, tieši blakus tavam istabas logam? Dažādi koku vai krūmu stādi. Un, lūk, tas “tur” karājās tieši uz koka zara… Bet tu pamodies no rīta, izej laukā un to ieraugi.  Tu jūties neērti, un tu sāc domāt: “Vecmāmiņas, bērni izies… bet “tas” karājās priekšā otrā stāva logam, tāds balts vēl pietam…” No vienas puses, ko atliek ar to darīt? Kaut arī tur jābūt kaut kam rakstītam instrukcijā, paņemšu ķīniešu-latviešu vārdnīcu un apskatīšos. 
5. Alkohols
Lai saspringtā dienā mazliet nomierinātos, mēs reizēm iedzeram. Pēc tam mūs reāli “velk” uz dažādām darbībām, tai skaitā sekss. Ieradums tāds. Kas tad sievietēm? Guli, neko nedari un saņem baudu, bet vīriešiem alkohola reibuma stāvoklī vajag izpildīt trīs sarežģītus uzdevumus: kā uzsākt, kā nobeigt un kur vajag trāpīt. Turklāt alkohola reibuma stāvoklī par vislielākajiem ienaidniekiem kļūst lietas, ar kurām vajag veikt dažādas darbības: prezervatīvi, lubrikanti… 
6. Smēķēšana
Pat arī ja tas ir kaitīgi, daudzi no tā neatteiksies nekad. Kā arī no daudziem citiem kaitīgajiem ieradumiem. Ko nozīmē kaitīgie ieradumi: kad tu mīli cilvēku… ar visām viņa nepilnībām? Tomēr mīlēt – nozīmē piedot. 
Avots: man-port.blogspot.com
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment