Kas notiek ar pasauli? Klubā notiks pirmā ‘asiņu ballīte’ ar litriem ĪSTU asiņu!

Kāds naktsklubs Amsterdamā, Nīderlandē ir gatavs vadīt pasaulē pirmo blood rave jeb asiņu ballīti šā gada Helovīnu naktī – ar īstām asinīm! Saskaņā ar mediju ziņojumiem, nīderlandiešu ballētāji tiks apšļakstīti ar litriem īstu asiņu no smidzinātāja sistēmas pie griestiem.

Notikuma oficiālajā Facebook lapā teikts: “Blood Rave ir naktsdzīves kopiena līdzīgi domājošiem cilvēkiem, un tā atrodas nošķirtā vietā Amsterdamā.” Šajā lapā ievietota arī saite uz ballītes intro video, kā arī vēl viena saite biļešu iegādei.

Nīderlandiešu jaunāko ziņu vietne NL Times apgalvo, ka esot sarunājusies ar ballītes organizatoru, kurš izvēlējies palikt anonīms, bet paziņojis medijiem: “Pēc ilgiem pētījumiem mēs esam izveidojuši īpašu smidzinātājsistēmu ar caurulēm uz griestiem, kas ļaus mums izsmidzināt asinis pār pūli. Mēs jau vairākas reizes esam to izmēģinājuši ar vielu, kas līdzīga asinīm. ”

Facebook lapā 4000 cilvēki atzīmējuši, ka ‘dosies’ uz pasākumu. NL Times ziņojumā minēts, ka organizatori sagaida, ka tikai “dīvaini” cilvēki ieradīsies ballītē, lai tiktu nolaistīti ar asiņu straumēm. Nav minēts, kādas asinis tiks izmantotas, taču lapa ir pilna spekulāciju.

“Kāda veida asinis jūs izmantosiet?” kāds Facebook lietotājs raksta ballītes lapā. “Jo cūkas asinis varētu būt problēma vairākām cilvēku grupām (reliģisku/kulturālu iemeslu dēļ.”

Organizatori uz to neatbildēja, bet citi lietotāji gan, sakot, ka viņi vēlas īstas asinis, jo citādi nemaz neapmeklētu pasākumu. Kāds komentētājs izteicies šādi: “Viņiem vajadzētu izmantot cilvēku asinis, lai nevienam dzīvniekam nebūtu jāmirst jautras ballītes dēļ.”

Ir arī daudzi, kuri uzskata, ka viss šis plāns ir viena liela blēdība. Bet laikam mums vienkārši vajadzēs sagaidīt 31. oktobri, lai noskaidrotu, kā ir patiesībā.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment