Kas notika vīriešu prātos, kad viņi pirmo reizi ieraudzīja vagīnu?

“Pirmo reizi vagīnu “dzīvajā” ieraudzīju pamatskolas laikā – pirms tam biju to redzējis tikai Playboy žurnāla bildēs. Bet vienu reizi, kad biju drauga ballītē (man bija 13 gadi), viens no puišiem pierunāja meiteni parādīt savu … vagīnu. Viņa bija pilnībā noskuvusies, un es domāju “ak mans dievs, tas izskatās pēc kaut kā, ko es nekad dzīvē neesmu redzējis!” Dīvainākā lieta bija tā, ka tas notikums mani ļoti ieintriģēja, un es uz to vēlējos skatīties visu mūžu. Tiešām nezinu, kāpēc, bet vēl joprojām es varu skatīties uz vagīnu vairākas stundas pēc kārtas.”

“Manai vecākajai māsai bija pidžammu ballīte. Ciemos bija atnākušas vairākas foršas draudzenes, un man par laimi gadījās kādu laiku pavadīt kopā ar viņām. Mana izdevība parādījās, kad es dzirdēju, kā viņas klausījās manu Oasis disku manas māsas istabā. Es iegāju istabā bez klauvēšanas, lai pajautāju savu disku atpakaļ, un viena no draudzenēm pagriezās prom no manis. Viņa bija kaila – tikai krūšturī. Pirmā doma bija: “Ak, dievs, vagīnas pilnīgi neizskatās tā, kā biju to iztēlojies.” Nopietni, es tās biju iztēlojies kā parastu spraugu. Biju patīkami pārsteigts.”

“Man vairāk tā nebija kā vizuālā pieredze, bet gan smaržas pieredze. Es satikos ar meiteni, kuras seksuālā pieredze bija daudz ilgāka, nekā man. Mēs ar rokām darījām visu ko, bet nekad nebiju redzējis viņas vagīnu – vienmēr bijām tumsā. Un tad mēs izmēģinājām 69 – sanāk, ka pirmo reizi, kad redzēju sievietes vagīnu, tā man atradās taisni sejā. Daudz domāju par tās smaržu – smaržoja pēc zivīm. Tikai vēlāk uzzināju, ka tā ir diezgan bieži sastopama lieta.”

“Mana pirmā doma bija: “Ko, pie velna, lai es tagad iesāku ar to lietu? Ar ko lai vispār sāku?”

“Tas varētu izklausīties mazliet dīvaini un varbūt pat slikti, bet mans tēvs vienmēr teica, ka vagīna izskatās pēc cirvja cirtiena. Pirmo reizi, kad to dzīvē ieraudzīju, mazliet pie sevis nosmējos – varbūt ir līdzība, bet cirtiens ir ļoti precīzs – saprotu, kādēļ tā saka.”

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment