Kas tev jādara, lai izskatītos labāk un justos veselīgāk tikai VIENAS nedēļas laikā

1. Nekoncentrējies uz kalorijām

Aizrauties ar kaloriju skaitīšanu ir riskanti. Daudzi mazkaloriju produkti patiesībā kaitē tavai veselībai, piemēram, satur daudz nātrija, kas aiztur ūdeni un rada pampuma sajūtu.

2. Izvairies no dzīvošanas uz šķidruma vien

Attīrīšanās un badošanās procedūras, kuru laikā tiek dzerta tikai sula, ir diezgan populāras, taču kopumā var būt kaitīgas. Tas ne tikai veicina neveselīgu ēšanas režīma veidošanos, bet arī rada garstāvokļa maiņas un neveselīgas izmaiņas cukura līmenī asinīs.

3. Seko līdzi uzņemtajam nātrija daudzumam

Vairums cilvēku uzņem pārāk daudz sāls. Ja esi ievērojis, ka tava seja šķiet uzpampusi – un reizē arī viss ķermenis – tu, iespējams, esi viens no šiem cilvēkiem.

4. Uzņem daudz šķiedrvielu

Šķiedrvielas eksperti uzskata par ķermeņa “enerģijas spēkstacijām”, tāpēc ēd daudz pilngraudu produktu un dārzeņu!

Lasi vēl: Pacel glāzi! Kādēļ nevajag atteikties no alkohola, ja centies nomest svaru

5. Neaizliedz sev neko

Pastāv liela atšķirība, vai savus mīļākos, bet neveselīgos ēdienus tu lieto ar mēru vai arī aizliedz tos sev pavisam. Tas nenāks par labu ne tavam garastāvoklim, ne, galu galā, arī veselībai.

6. Izvairies no pulveriem un tabletēm

Tas, kas agrāk bija pilnvērtīgs ēdiens, reducēts līdz tikai vienai sastāvdaļai. Tev tas nav vajadzīgs – lieto uzturā īstus ēdienus!

7. Dzer daudz ūdens

Mūsu šūnas sačokurojas un mirst, ja nedzeram pietiekami daudz ūdens. Lai no tā izvairītos, vēlams izdzert vismaz 1,5 – 2 litrus ūdens dienā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment