Neticami: bērns ar DIVIEM deguniem!

Pediatrs, Hosē Kastillo, atzīst, ka šāda ģenētiska deformācija notiek ļoti reti. Tas tiek dēvēts par Patau sindromu, kas skar aptuveni 1 dzimušo bērnu no 10 000- 15 000 jaundzimušo.

Ārsti stāsta, ka piedzimšana ar diviem deguniem apgrūtina ikdienas dzīvi. Bet pagaidām bērna stāvoklis ir stabils, viņš uzņem visu doto pārtiku un pieņemas spēkā. Kā arī viņa sirds un elpošanas sistēma pienācīgi darbojas, kas visvairāk arī tiek ietekmēti, ja cilvēkam ir divi deguni.

2 noses2

Neparastā puisīša vecāki, māte- Lorēna Zavaleta, 20 gadus veca, bet tēvs, kurš nevēlējās atklāt savu vārdu, 25 gadus vecs, visu laiku atrodas bērna tuvumā un mēģina viņu apgādāt ar savu mīlestību, jo visas pārējās rūpes pagaidām ir uzticētas medicīnas darbiniekiem.

Bērniņam ir plānota operācija, kuru veiks Peru galvaspilsētā, Limā. Tas atrodas vairāku simtu kilometru attālumā no mājvietas, bet tas ir tā vērts, lai bērniņš varētu iegūt normālu degunu un vēlāk dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

2 noses3

Ārsti atzīst, ka pagaidām bērnam nav nekādu elpošanas problēmu, bet plastiskā operācija ir ļoti ieteicama. Vēlāk arī būs jāveic dažāda veida testi, lai noteiktu kā vēl ir ietekmēt bērna ķermenis, šīs mutācijas rezultātā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment