Traģikomiski: Labākā dāvanai Tavai mīļotajai pēc Tavas nāves!

Ļoti iespējams, ka tava mīļotā varētu priecāties par šādas piemiņas dāvanas saņemšanu, ja nu tu aizdodies uz citiem medību laukiem agrāk, nekā tava mīļotā.

Lielākajai daļai šķiet, ka tas nav visai korekti un pareizi apspriest seksualitāti un nāvi vienā teikumā. Tā ir tabu tēma. Tomēr holandietis, Marks Sturkenbūms (Mark Sturkenboom), mēģina cīnīties ar šo tabu un ir izstrādājis 21 grama projektu.

dildo2

21 grams ir tādēļ, ka Amerikā, 1901. gadā ārsts, Dankans Makdugals (Duncan MacDougall) atklāja, ka cilvēka dvēsele varētu svērt tieši 21 gramu. Tas tika noteikts, nosverot mirstošus tuberkulozes pacientus tieši īsi pirms nāves un uzreiz pēc nāves.

Marks ir radījis stikla dildo, kas var saturēt tieši 21 gramu tava mīļotā dzīvesbiedra pelnus. Kaut kas tāds ir radīts, lai cilvēkiem būtu iespēja “atkal izdzīvot mīlestības pilnu nakti kopā ar savu aizgājušo mīļoto”.

dildo3

Komplektā ir pieejama lādīte, kurā glabāt sava mīļotā pelnus, atslēdziņu, kuru var nēsāt kaklā kā kuloniņu. Kā arī, lai palīdzētu radīt nepieciešamo noskaņu un sajūtas, ir pieejamas smaržas un pie lādītes ir iespējams pieslēgt mobilo telefonu, no kura atskaņot savu iemīļoto mūziku.

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment