Kefīrs ar ķiploku. Satriecošs tievēšanas un ārstniecisks līdzeklis

Droši vien katru no mums bērnībā mamma piespieda ēst ķiplokus, īpaši ziemā, kad visi apkārt slimoja. Un patiešām, ķiploks ir lielisks profilaktisks līdzeklis pret dažādām slimībām. Bet ne tikai!

Šodien mēs runāsim par lielisku veidu, kā jūs varat zaudēt svaru ar ķiploku palīdzību. Efekts ir pārsteidzošs!

Kefīrs ar ķiploku

Ne tik sen zinātniekus ieinteresēja ķiploku īpašības, kas palīdz cīnīties ar lieko svaru. Īpaši veiksmīgus rezultātus šajos pētījumos ieguva Izraēlas Visemana institūta zinātnieki. Pētījumi liecina, ka ķiplokos atrodamajam gaistošajam alicīnam ir dabiska spēja samazināt apetīti. Turklāt ķiploki palīdz nostiprināt rezultātu un novērst zaudētā svara atgriešanos.

Ir arī citas īpašības, kas padara ķiplokus par efektīvu svara zaudēšanas līdzekli: tas normalizē cukura līmeni asinīs, veicina veselīgu asins un limfas plūsmu, cīnās ar slikto holesterīnu un palīdz absorbēt labo holestarīnu. Cilvēkiem, kas cieš no liekā svara, tiek traucēts adrenalīna veidošanās process, un regulāra ķiploku lietošana palīdz to uzlabot.

Otra mūsu brīnumdzēriena sastāvdaļa ir kefīrs. Jūs lieliski zināt, cik noderīgs ir šis produkts. Daudzi uztura speciālisti iesaka to lietot katru dienu. Un tas nav velti! Pateicoties šim vienkāršajam dzērienam, jūs varat zaudēt svaru, un, pievienojot tam ķiplokus, jūs varat atbrīvoties no disbakteriozes un parazītiem. Turklāt dzēriens arī uzlabo imunitāti.

Šī kombinācija sniedz lielu labumu mūsu ķermenim. Tas palielina imunitāti. Šis kefīra dzēriens sniegs dziļu miegu, palīdzēs cīnīties ar bezmiegu. Un pats galvenais, tas palīdzēs jums zaudēt svaru.

Tūlīt ir vērts pieminēt, ka šim dzērienam ir vairākas kontrindikācijas: kuņģa un divpadsmit pirkstu zarnas čūla, traucēta nieru un aknu darbība, kā arī sirds un asinsvadu slimības. Pats par sevi kefīrs ar ķiploku nededzina taukus, svara zudums notiek zarnu attīrīšanas un apetītes samazināšanas dēļ. Turklāt dzērienam ir diurētiska iedarbība, kas palīdz atbrīvoties no tūskas un liekā šķidruma.

Lasi arī:Man vairs nebija spēka cīnīties ar kurmjiem, bet palīgā steidzas vasarnīcas kaimiņš. Tas ir jāzina visiem dārzniekiem!

Lai pagatavotu dzērienu svara zaudēšanai, sasmalciniet ķiploka daiviņu un pievienojiet glāzi kefīra. Dzēriens jāizdzer uzreiz pēc pagatavošanas. Blenderī var sakult ķiplokus un kefīru, tad labāk sajauksies sastāvdaļas un garšos labāk. Jums tas jādzer katru vakaru pirms gulētiešanas, labāk vakariņu vietā.

Šis dzēriens palīdz atbrīvoties no parazītiem, kuru dēļ, starp citu, bieži tiek novērotas arī problēmas ar lieko svaru. Kopumā šis dzēriens palīdzēs jums zaudēt svaru un pilnībā attīrīt ķermeni. Mēnesi lietojot, var aiziet apmēram 6-7 kilogrami. Ķiplokiem ir pārsteidzošas īpašības!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment