Kenijā pēdējā brīdī pārtrauc bēres, jo to laikā bērēs ierodas negaidīts viesis

Izrādās, ka ne līķis ir īstais, ne arī šķietami pazudušais bija pazudis! Bēru ceremonijas laikā, kad atrasto pussadalījušos līķi bija paredzēts laist zemē, atskrēja vietējais, kurš tuviniekiem atklāja, ka viņu meklētais cilvēks sēž bārā!

Pazudušais motocikla taksists Oloučs bija nolēmis pazust no tuvinieku un paziņu loka, jo bija “uzkāpis uz korķa” jeb dzēra vairākas dienas no lietas un bija pārāk nokaunējies, lai nāktu mājās, tāpēc viņš nolēma uzsākt jaunu dzīvi citur.

Lasi vēl: Neticēsi, ko ar līķi bērēs izdarīja viņa tuvinieki – kas tāds nekad nav bijis redzēts!

Viņu tuvinieki jau kādu laiciņu uzskatīja par mirušu, un tika uzsākta viņa līķa meklēšana. Tika atrasts pussadalījies vīrieša līķis cukurniedru laukā un cilvēki pieņēma, ka tas ir Oloučs. Tuvinieki sāka gatavoties bērēm, nemaz nenojaušot, ka Oloučs ir tuvējā bāra regulārs apmeklētājs. Tikai bēru ceremonijas laikā līdz viņiem nonāca ziņa, ka viņi apglabās ne savu tuvinieku.

Olouča vecāki

Viņa vecāki nekavējotes devās uz bārnu, lai noskaidrotu, vai tas ir viņš, un, kā atklājās, tik tiešām – bārā sēdošais pļēgurs bija Oloučs! Bēres tika nekavējoties pārtrauktas, un līķis – nogādāts atpakaļ morgā. Līķa identitāte nav noskaidrota.

Kas ir pats negaidītākais – tā vietā, lai nosodītu Olouču par notikušo, vietējie nolemj sarīkot ballīti!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment