Pagatavošana:
Nomizojiet ķirbi. Sagrieziet to gabaliņos un vāriet. Kad tas kļuvis mīksts, notecina ūdeni un sablenderē ķirbi. Jāiegūst apmēram 0,5 litri ķirbju biezeņa.
Lasi vēl: Organisma attīrīšana ar citrona sēklām. Neticams līdzeklis!
Pievienojiet biezenim augu eļļu. Olīveļļa ir labāka, lai maize būtu aromātiskāka.
VIDEO:
Tad pievieno sāli, cukuru, raugu un nedaudz miltu. Atstājiet šo maisījumu pusstundu nostāvēties.
Pakāpeniski pievienojiet pārējos miltus. Sadaliet mīklu divās daļās, lai pagatavotu divus klaipiņus. Ielieciet mīklu ietaukotās formās. Cep maizi cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā vienu stundu.
Maize ar ķirbju sēklām būs vēl veselīgāka un garšīgāka. Tās var pievienot iekšpusē un pārkaisīt maizes virspusē.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Ziemas būs aptuveni mēnesi, bet vasaras — vismaz četrus: klimatologs pastāstīja, ko varam sagaidīt
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt
- Ar kādiem dekoriem nevajag rotāt savu svētku egli: tas var sadusmot Ugunīgo zirgu un piesaukt likstas
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu








