Ķirbju maizes recepte

Pagatavošana:

Nomizojiet ķirbi. Sagrieziet to gabaliņos un vāriet. Kad tas kļuvis mīksts, notecina ūdeni un sablenderē ķirbi. Jāiegūst apmēram 0,5 litri ķirbju biezeņa.

Lasi vēl: Organisma attīrīšana ar citrona sēklām. Neticams līdzeklis!

Pievienojiet biezenim augu eļļu. Olīveļļa ir labāka, lai maize būtu aromātiskāka.

Tad pievieno sāli, cukuru, raugu un nedaudz miltu. Atstājiet šo maisījumu pusstundu nostāvēties.

Pakāpeniski pievienojiet pārējos miltus. Sadaliet mīklu divās daļās, lai pagatavotu divus klaipiņus. Ielieciet mīklu ietaukotās formās. Cep maizi cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā vienu stundu.

Maize ar ķirbju sēklām būs vēl veselīgāka un garšīgāka. Tās var pievienot iekšpusē un pārkaisīt maizes virspusē.

 

Leave a Comment