Klajā nākusi informācija par to, ko princis Čārlzs pateicis Diānai dienu pirms kāzām; Pēc tam viņa negribēja precēties

Lielbritānijā izcēlies skandāls ap jaunu dokumentālo filmu, kurā izteikti daudzi jauni fakti par un ap princeses Diānas un prinča Čārlza laulību. Viena no lietām, kas tagad tiek plaši iztirzāta – Čārlza vārdi dienu prims abu kāzām. 

Velsas princis, dienu pirms kāzām, princesei Diānai esot teicis, ka “viņš nemīl”, apgalvo Diānas karaliskais zvaigžnu pētnieks.

Cilvēks, kurš to apgalvo ir Penijs Torntons (Penny Thornton), ar kuru Velsas princese sāka apspriesties 1986. gadā, paskaidroja, ka princis Čārlzs to pateicis viņu lielās dienas priekšvakarā 1981. gadā, jo “negribēja stāties ar viņu laulībā  balstoties uz nepatiesiem pieņēmumiem”! Viņš esot gribējis, lai Diāna uzreiz zina patiesību.

Taču, tā kā viņas vīrs nemīlēja  aizgājušo princesi Diānu, viņa bija “nomocījusies” un negribēja doties uz kāzām, teica astrologs.

Lasi arī: Vācieši ziņo, kurus cilvēkus pret Covid vakcinēs kā pirmos

Astrologs šīs piezīmes izteica jaunajā ITV dokumentālajā filmā “The Diana Interview: Revenge OF a Princess”, kas tagad tiek demonstrēta Lielbritānijā.

ITV jaunā divdaļīgā dokumentālā filma stāsta par princeses Diānas 1995. gada interviju ar M. Baširu, kas šokēja nāciju un šajā procesā apdraudēja monarhijas un BBC nākotni.

Dokumentālajā filmā tiek izklāstīts daudz informācijas par to, cik patiesībā mākslīga bija Diānas/Čārlza laulība un tālu no pasakas. Tajā brīdī viņa negribēja doties uz kāzām, viņa domāja, ka nepiedalīsies tajās. Princese bieži esot izplūdusi asarās un dusmās, jo viņa zināja par Čārlza un viņa tā brīža mīļākās – Kamilas – attiecībām.

Lasi arī: Ja jums ir šīs 10+ īpašības, jums piemīt viens no retākajiem personības veidiem pasaulē

Viņš saka: “Atceros, ka viņa kļuva arvien vairāk aizkaitināta par to, kas notiek, un to, ka visa organizācija (ap karalisko ģimeni), kā viņa to redzēja, palīdzēja atbalstīt Kamilas un prinča Čārlza attiecības.

Galu galā kāzas gan notika, tomēr pēc 11 gadiem viņi sāka dzīvot atsevišķi, bet vēl pēc 4 gadiem laulība tika šķirta arī oficiāli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment