Ja jums ir šīs 10+ īpašības, jums piemīt viens no retākajiem personības veidiem pasaulē

Šādi cilvēki netiekas katru dienu, bet, ja jums paveiksies satikt kādu no viņiem, jūs nekad nevarēsiet viņu aizmirst!

Šis personības veids saucas INFJ (citreiz to dēvē arī par “humānists”) un tas patiešām ir ļoti reti sastopams. Viņiem ir unikālas personības iezīmes, kas tos ļoti atšķir no apkārtējiem.

Vai jūs domājat, ka neesat tāds kā vairums no jūsu paziņām? Ja tā, tad jums nav par ko uztraukties, jums ir pilnīgi labi. Saskaņā ar Myers-Briggs tipoloģiju, pasaulē ir vairāki personības tipi. Šie psihologi šo sistēmu izstrādāja, balstoties uz Karla Junga psihoanalītiskajām teorijām.

Sistēma ir sadalīta 4 kategorijās: ekstraversija / intraversija, intuīcija / sensācija, domāšana / izjūta un uztvere / spriedums. Saskaņā ar Myers-Briggs teoriju, INFJ (vai “humānists”) personības tips ir introversijas, intuīcijas, sajūtas un sprieduma kombinācija. Tālāk norādītās iezīmes palīdzēs precīzi noteikt, vai jūs vai kāds pazīstams esat INFJ tipāžs.

Cilvēki ar šāda veida personību ir īsts dārgums, tāpēc, ja šāds cilvēks jau ir jūsu dzīvē, nekādā gadījumā nelaidiet viņu vaļā!

 

1. Viņiem patīk rakstīt.

Humānisti izvēlas rakstīt, nevis runāt. Tāpēc, ja saruna nav absolūti nepieciešama, tad  no viņiem parasti nesanāk izcili sarunu biedri. Šādiem cilvēkiem ir daudz ērtāk kaut ko rakstīt, jo viņu domas ir vieglāk izteikt uz papīra.

 

2. Viņi domā par daudz.

Humānisti daudz laika pavada domājot. Viņi nevar atļaut notikumiem vienkārši iet savu gaitu. Gluži pretēji, lai justos droši, viņiem viņi atkal un atkal izspēlē notikumus savā galvā. Un viņi gandrīz nekad nejūtas droši.

 

3. Viņi dzīvo pēc principa “viss vai neko”.

Kvalitāte ir labāka par kvantitāti. Vienmēr. Humānists nekad neko necietīs. Viņš uzskata, ka, ja jūs nevarat dot visu iespējamo, tad jums vispār nevajadzētu ķerties pie lietas.

Lasi arī: Vācieši ziņo, kurus cilvēkus pret Covid vakcinēs kā pirmos

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment