Pēc 14 dēliem Džejs un Katera Švanti sagaidīja savu 15. bērnu – meitu; Apskaties lielās ģimenes bildes

Megija Džeina piedzima trešdien, 4. novembrī.

Kāda ģiemene ASV beidzot sagaidījusi pirmo meitu. Pirms tam ģimenē pasaulē nāca 14 dēli. 

“Mēs esam ļoti priecīgi un pārāk satraukti, ka mūsu ģimenei pievienojas Megija Džeina,” sacīja Džejs Švants. “Šis gads ir bijis neaizmirstams tik daudzos veidos, tik daudzu iemeslu dēļ, bet Megija ir lielākā dāvana, kādu mēs jebkad varam iedomāties.”

Lasi arī: Klajā nākusi informācija par to, ko princis Čārlzs pateicis Diānai dienu pirms kāzām; Pēc tam viņa negribēja precēties

Džejs un Kateri  (abiem tagad ir 45 gadi) ir kopā kopš vidusskolas un saka, ka viņi vienmēr ir gribējuši lielu ģimeni.

Tāpat kā visas iepriekšējās grūtniecības, arī pirms šīs pāris līdz dzemdībām nezināja bērna dzimumu. Viņu 14 dēli vecumā no 2 līdz 28: Tailers, 28, Začs, 25, Drū, 23, Brendons, 21, Tomijs, 18, Vinnijs, 17, Calvins, 15, Gabe, 14, Veslijs, 12, Čārlijs, 10, Lūks, 8, Takers, 6, Fransisko, 5 un Finlijs, 2.

“Mēs nekad nedomājām, ka tas ir iespējams,” Džejs Švāns teica MLive piektdien, 6. Nov..

Jūs jau zināt, ka pēc 14 puikām mēs pieņēmām, ka medicīniski tas vienkārši nav mums iespējams un domāts.”

Kamēr pāris vienmēr loloja cerību, ka viņiem varētu būt meitene, viņi pat nebija apsprieduši iespējamos vārdus, viņš teica. Ģimenei nav pat “sārtu bērnu apģērbu”.

Jūnijā Katerī  stāstīja MLive: “Mūsu mājā ir pietiekami daudz testosterona, lai piepildītu stadionu. Bet, mēs vienmēr gribējām lielu ģimeni. Džejs domāja, ka pieci vai seši bērni ir liela ģimene.

 

15 gadu vecais tēvs pauda patiesu prieku par to, ka spēj dalīties mīlestībā  ar savu pirmo meitu, pirmoreiz kļūstot par meitenes tēvu.

Lasi arī: Ja jums ir šīs 10+ īpašības, jums piemīt viens no retākajiem personības veidiem pasaulē

“Es gribu meiteni, meitenīgu meiteni, bet viņai ir 14 brāļi,” sacīja Džejs Švāns. ” Viņa spēlēs hokeju, viņa spēlēs basketbolu, viņa būs netīra, viņa kāps kokā, viņa medīs,” saka tētis. “Bet es nevaru vien sagaidīt, kad varēšu doties uz deju koncertu vai uzdejot pirmo tēva un meitas deju.”

Ģimenes FOTO kad piedzima 14 bērns

Tailers Švants, vecākais dēls, teica, ka “nekad nav domājis, ka viņam kādreiz būs mazā māsa”.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment