Kā kļūt par slikto puisi

Ne vienmēr ir jāseko līdzi modei. Ja tu vēlies ģērbties kā hipijs ar puķi matos vai gangsteris ar piecām ķēdēm ap kaklu- tu to droši vari darīt jebkurā dzīves brīdī. Šoreiz mēs piedāvājam tev apgūt “sliktā puiša” tēla aksesuārus.

Gredzeni

Viens gredzens ir pilnīgi pietiekami. Ja tu esi iedomājies, ka esi Ozijs Osborns, tad vari apgredzenot savu roku ar vairākiem aksesuāriem, bet tad tas izskatīsies vairāk smieklīgi nekā stilīgi. To vienu gredzenu neliec uz īkšķa, jo, kā mēs zinām, 90tie gadi nu ir garām. Par laimi!

Rokassprādzes

Lieto aksesuārus tā, lai viens aksesuārs dominē un pārējie to tikai papildina un izceļ. Piemēram, tu vēlies, lai galvenais aksesuārs ir tavs rokas pulkstenis, tad izvēlies vienu pieskaņotu rokassprādzi, kura tiek nēsāta uz tās pašas rokas, uz kuras ir rokas pulkstenis.

Auskari

Labāk ir iztikt bez auskariem. Nēsājot auskarus ir pārāk smalka līnija starp stilu un pilnīgu bez stilu. Tāpēc daudz labāk ir izvēlēties dzīvi bez šāda aksesuāra.

Saules brilles

Lēta paskata, vieglas plastmasas brilles der tikai tādiem “māksliniekiem”, kuri darbojas grupā LMFAO. Tu neesi viens no viņiem. Izvēlies kvalitatīvas brilles ar tīrām līnijām, kuras izcels tikai labāko tavā sejā. Vai vienkārši veiksmīgi noslēps tavu acu skatienu, jo “sliktie puiši” taču acu kontaktus neveido.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment