Ko darīt, ja tev ir mazs draudziņš: 4 noderīgi padomi

1. Kļūsti par seksa ekspertu

Sagādā baudu sievietei ar mēli un lūpām. Ja tu nevari sagādāt baudu ar to, ko tev ir devusi māte daba, tad tev jākļūst ļoti radošam. Kļūsti par pasaules attiecību meistaru. Uzzini visu par sievietes erogēnajām zonām, izmācies austrumu tehnikas. 

2. Mazam draudziņam ir savi plusi

Atceries ka vagīnas 2,5 – 2 cm ir visjūtīgākie, tāpēc lielākas priekšrocības noteikti ir tev. Bet atceries– mīlestība un pareiza pieeja vienam pie otra, kā arī speciāls spilvens šiem mērķiem rada brīnumus.

3. Esi pārliecināts par sevi nevis par mazo draudziņu

Sievietes ļoti daudz sūdzas par saviem partneriem ar lieliem draudziņiem, jo vīrieši ar lieliem locekļiem uzskata, ka kājstarpe atrisina visas problēmas. Bet pat ja tev ir mazs draudziņš, tas tev neliedz būt pārliecinātam par sevi. Iemācies pareizi runāt ar sievieti un pievērst viņai uzmanību. Uzzini, kāpēc sieviete klusē un neko nesaka. Kļūsti pārliecināts un viss atrisināsies.

4. Katram savs

Bet ir tādas sievietes kurām ir vajadzīgs tikai un vienīgi liels draudziņš, ar šādu sievieti tu noteikti nebūsi seksuāli saderīgs. Jo tu vienkārši nespēsi lielu vagīnu apmierināt. Visas ģenitālijas nav domātas vienam izmēram un tas attiecas gan uz vīriešiem, gan uz sievietēm. Un tas nenozīmē, ka tu esi nepiemērots, jo tev ir mazs draudziņš, varbūt meitenei ir pārāk liela vagīna, tāpēc viņa meklēs sev piemērotu vīrieti, bet atceries tev viss būs labi arī ar mazu draudziņu.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment