Ko darīt, ja sieviete, kurā esi iemīlējies, mīl tavu “draudziņu” nevis tevi?

Mūsdienās rietumnieku izpratnē “attiecības” – vārda klasiskākajā izpratnē, sāk aizvien zaudēt savu pievilcību. Visapkārt kā lielākā vērtība dominē brīvība un pāri visam medijos un reklāmā visa veida saturs ir, teiksim tā, “pārseksualizēts”. Nav jau vairs nekāds brīnums, ja brīva sieviete izvēlas sev vīrieti nenopietniem nolūkiem – tādējādi viņa iegūst gan augsti vērtēto brīvību, gan apmierina vēlmi pēc seksuālas tuvības.

Ir viens bet. Sievietes pēc būtības meklē pastāvību – arī ja tās ir tikai seksuālās attiecības. Ja vīrieši var sievietes “mainīt kā zeķes” vai paralēli uzturēt saikni ar vairākām sievietēm, tad attiecībā pret vīriešiem, reti kura sieviete tā var. Sievietes, meklējot “super dzimumlocekli”, nereti atrod sev dzīvesbiedru.

Sieviete nenopietniem nolūkiem izvēlas savai gaumei vizuāli pievilcīgu vīrieti ar kuru sajūt seksuālu pievilkšanos (šis ir tas veids kā sievietēm patiesībā vajadzētu sev izvēlēties vīrieti, taču sabiedrībā nopietnām attiecībām pieņemts meklēt vīrieti, kas ir materiāli nodrošināts un vēlams ar augstu statusu). Ja abiem “saskan” guļamistabā, tad sieviete šķietami pieķeras šim dzimumloceklim jeb lieliskajai seksuālajai pieredzei un noskaņojas uz regulārām tikšanās reizēm. Laikam ejot, ērtības nolūkos, nebūtu nekāds brīnums, ja sieviete aicinātu doties sev līdzi atvaļinājumā vai citos izbraukumos vai izklaidēs – šķietami iemīloties dzimumloceklī, sieviete patiesībā iemīlas vīrietī.

Ja tu esi nonācis nonācis situācijā, kur sieviete saka, ka neko nopietnu ar tevi nevēlas, bet turpretī tu jau no paša sākuma esi bijis noskaņojies nopietnām attiecībām un labprāt spertu nākamo soli kopā ar šo sievieti attiecību virzienā, tad viss ir pavisam vienkārši – pasaki viņai, ka tev šādas nenopietnas attiecības ir apnikušas un attiecīgi vēlies tās pārtraukt ar viņu, lai varētu atrast sievieti, kura vēlētos ar tevi šādas attiecības veidot. Un skaties kā viss viņas attieksmē mainās! Tajā brīdī viņa pārvērtēs savu pieķeršanos seksam ar tevi.

Savukārt, ja esi nenopietnās attiecībās ar sievieti un jūs abus šāds attiecību modelis apmierina, tad uz priekšu – vienīgi, ja paralēli sastapsi sievieti, kurā saskatīsi nopietnu attiecību materiālu, tad “šķiršanās” no nenopietnajām attiecībām var izvērsties nopietnāka kā sākumā varētu domāt.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment