Ko mūsdienās nozīmē būt īstam vīrietim – IEGAUMĒ!

 

Ļauj sev izgāzties

Tev ir jāzina, ka kļūdas ir pieļaujamas un ka tu tās noteikti pieļausi. Labāk ir izgāzties, nekā nedarīt neko.

Par kļūdām un neveiksmēm nav pārāk jālauza galva – tas viss ir normāli, tas ir tikai ceļš uz panākumiem, kas nekad nav pilnīgi gluds. Neveiksmei nav tevi jāapstādina vai pārāk jāapbēdina. Pēc neveiksmes tev tiek uzstādīts vai nu jauns vai arī tāds pats mērķis ar citādāku pieeju. Galvenais ir nepadoties!

Esi pārliecināts

Vīrieši, kuri ir pašpārliecināti, sasniedz daudz vairāk par tiem, kuri nemitīgi apšauba savas spējas. Un tas viss ir galvā. Ja tu domāsi, ka nevari, tad arī nevarēsi, bet ja sāksi no visas sirds ticēt, ka tas ir tavos spēkos, sāks piepildīties pat pēc skata visnereālistiskākie sapņi.

Vīrietis saprot, ka kaut kas spēcīgāks viņu var “sakaut”, viņš apzinās, ka ir apstākļi, kurus viņš nevar ietekmēt un kuri tajā pašā laikā var sabojāt to, ko viņš ir izveidojis, bet tas neliek apstāties un šaubīties par sevi. Galvenais ir sev uzticēties un apzināties, uz ko tu esi spējīgs.

Lasi vēl: Ja tev piemīt šīs prasmes, tu esi īsts vīrietis

Izpaud mīlestību

Vīrietis ir tas, kurš aktīvi izpauž savu mīlestību, nevis pasīvi to sagaida no citiem. Viņš pirmais uzsāk sarunu, ir pirmais, kurš apjautājas, pirmais, kurš pasaka “es tevi mīlu”. Īsts vīrietis nekad negaidīs, kad pirmo soli spers kāds cits.

Stājies pretī bailēm

Vīrietim tas, ka viņš no kaut kā baidās, ir pietiekami labs iemesls, lai to izdarītu. Vīrieša bailes ir brīdinājums, ka kaut kas ir jāpārbauda – vai tas ir iespējams. Savas bailes vīrietis neslēps, viņš tām drosmīgi stāsies pretī un mēģinās pārvarēt.

Protams, ikviens cilvēks no kaut kā baidās, bet īstam vīrietim šīs bailes ir jāpadara daudz mazsvarīgākas, lai tas nevarētu ietekmēt viņa kopējo tēlu.

Avots: stevepavlina.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Edmunds</cite>

    Būsi pārliecināts vīrietis, ja atbilstoši pelnīsi! Lūdzu shortly.lv/win

Leave a Comment