Ko saka reperis, kurš pirms 1 gada nogrieza sev dzimumlocekli

 “Mēs visi lietojām amfetamīnu, vēl citas narkotikas, kuras noskalojām ar alkoholu un tas viss tika darīts, kad vairākas diennaktis mēs nebijām gulējuši. Galvenais iemesls šim atgadījumam bija miega trūkums,” tā stāsta reperis Andre.

“Es biju pilnīgā kontrolē par to, ko es darīju, lai gan es lietoju narkotikas. Locekļa nogriešana bija vienīgais solis, kas man radīja loģiku, jo tas bija visu nelaimju sakne. Manu problēmu risinājums vienmēr bija sekss, bet tad es sapratu, ka sekss ir priekš mirstīgajiem, bet es šeit esmu nācis kā dievs … Seksa dēļ es iekūlos nepatikšanās.”

Ārsti nebija spējīgi glābt viņa ķermeņa daļu, bet pats reperis apgalvo, ka viņš vēl joprojām var piedzīvot erekciju ar to mazumiņu, kas ir palicis.

Viņš bija ieslīdzis dziļā depresijā īsi pēc tam, kad nomira viņa bērna māte. Reperis tika vainots sievietes slepkavībā, bet pēc izmeklēšanas policija atzina, ka tā neesot bijusi pašnāvība, bet vainīgais vēl joprojām netika atrasts.

“Es esmu vienīgais vīrietis pasaulē, kurš izdarīja to, ko es izdarīju un es ar to lepojos. Nevienā vēstures grāmatā nav atrodams līdzīgs gadījums. Es esmu vēsture. Es izdarīju, ļoti iespējams, stulbāko kļūdu  vēsturē, bet es esmu lepns par to!”

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment