Pēc Pola Valkera nāves tika atklāts noslēpums, kuru viņš labprāt būtu paņēmis kapā

2004.gadā ASV kareivis Kails Aphems atgriezās mājas no kara Irākā. Viņu mājās sagaidīja mīlošā draudzene Kristena. Kails nolēma mīļoto bildināt un abi devās uz juvelierizstrādājumu veikalu izvēlēties saderināšanās gredzenu. Kirstena tur ieraudzīja tieši tādu gredzenu kā bija vēlējusies, taču tas maksāja vairāk kā Kails varēja tobrīd atļauties. Gredzena cena bija 9000 ASV dolāru. Abi devās mājās visnotaļ vīlušies.

Pirms aiziešanas Kails iedeva pārdevējam savu telefona numuru, ar domu, lai viņš piezvana, ja parādīsies līdzīgi, bet lētāki gredzeni. Pārdevējs piezvanīja pēc pāris stundām un aicināja abus atgriezties atpakaļ veikalā. Kailu un Kristenu veikalā sagaidīja pārdevējs, kas viņiem iedeva skaisti iepakotu maisiņu, kurā iekšā bija rotaslietu kārbiņa. Iekšā kārbiņā bija tas pats viņu noskatītais gredzens. Pārdevējs tikai pateica, ka gredzenu apmaksāja viens labvēlis, kas vēlējās palikt anonīms.

Abi bija sajūsmā par notikušo, viņu dzīves bija pilnībā mainījušās pāris sekunžu laikā. Viņi pat nezināja, kam pateikt paldies. Tikai 2013.gada beigās viņi uzzināja par to, kas bija šis labdaris. Pēc aktiera Pola Valkera nāves, tas pats pārdevējs atklāja šo noslēpumu un pāris saprata, ka runa iet tieši par viņiem. Diemžēl pateikt paldies jau bija par vēlu, taču abi kopā dzīvo laimīgi vēl joprojām un viņi tic, ka tas aktierim visdrīzāk arī bija galvenais.

Lasi vēl: Šis vīrietis ir precīzs divu slavenu aktieru apkopojums! Vai spēj noteikt, kuru aktieru?

Avots: thewebpirate.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment